نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای getline was not declared in this scope

  1. #1

    خطای getline was not declared in this scope

    سلام میخواستم خط به خط از دو فایل رو بخونم و این دو خط رو باهم مقایسه کنم ولی وقتی از کامپایلر GCC استفاده میکنم خطای getline was not declared in this scope رو میده البته نمیدونم کدی که نوشتم درسته یا نه.
    #define _GNU_SOURCE
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>

    int main(void)
    {
    FILE *fp1,*fp2;
    char *line = NULL;
    size_t len = 0;
    char arr1[60];
    char arr2[60];
    fp1=fopen("fname1.txt", "r");
    fp2=fopen("fname2.txt", "r");
    while(!feof(fp1)& !feof(fp2))
    { arr1=getline(&line,&len,fp1);
    printf("%s",arr1);
    arr2=getline(&line,&len,fp2);
    printf("%s",arr2);
    if(arr1!=arr2)
    printf("not Equal");
    continue;
    }
    fclose(fp1);
    fclose(fp2);
    return 0;

    }


    تابع getline جز توابع کتابخانه ای C نیست؟
    راه دیگه ای به جز این تابع وجود داره؟ البته می خوام مراجعه به فایل برای خوندن کامل یه خط باشه نه به صورت رشته ای یا کاراکتری

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope

    معمولا به اینصورت استفاده میشه :
    #include <fstream>
    #include <string>

    int main()
    {
    std::ifstream file("Read.txt");
    std::string str;
    while (std::getline(file, str))
    {
    // Process str
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    معمولا به اینصورت استفاده میشه :
    #include <fstream>
    #include <string>

    int main()
    {
    std::ifstream file("Read.txt");
    std::string str;
    while (std::getline(file, str))
    {
    // Process str
    }
    }
    این به زبان C++‎‎‎ هست
    من زبان سی می خوام
    فکر کنم باید چیزی اضافه کنم تا بتونم از این تابع استفاده کنم!!!!!

  4. #4

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    معمولا به اینصورت استفاده میشه :
    فک کنم ایشون صرفا میخوان با C کد بزنن. حداقل کدشون که تماما این رو میگه.

    -D_GNU_SOURCE رو به کامپایلر پاس بده. یه تابع افزونه ی gcc هست.
    یه مشکل دیگه این میتونه باشه که GLIBC شما این تابع رو نداره. بهتره یه grep روی /usr/include/stdio.h بزنی ببینی هست یا نه.

  5. #5

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope

    نقل قول نوشته شده توسط m.r226 مشاهده تاپیک
    فک کنم ایشون صرفا میخوان با C کد بزنن. حداقل کدشون که تماما این رو میگه.

    -D_GNU_SOURCE رو به کامپایلر پاس بده. یه تابع افزونه ی gcc هست.
    یه مشکل دیگه این میتونه باشه که GLIBC شما این تابع رو نداره. بهتره یه grep روی /usr/include/stdio.h بزنی ببینی هست یا نه.
    دقیقا می خوام فقط با سی کد بزنم
    ممنون بابت راهنماییتون قبلا چک کردم نبود
    ولی توی اینترنت خیلی دیدم از این تابع استفاده میشه ولی چه جوری نمیدونم.

  6. #6

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope

    این تابع گویا تو کتابخونه استاندارد سی نیست . تو این لینک یه توضیحاتی داده
    https://stackoverflow.com/questions/...o-getline-in-c

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای getline was not declared in this scope


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1395, 15:01 عصر
  2. در مورد خطای Session state is not available in this context
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 16:46 عصر
  3. خطای Session state is not available in this context
    نوشته شده توسط MehranZand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 18:24 عصر
  4. پیغام خطای Stream was not readable در #C
    نوشته شده توسط black007 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1384, 11:59 صبح
  5. The name 'name' is not permitted in this context
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •