نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نصب ماژول اسلاید شو ساخته شده با node js

  1. #1

    مشکل در نصب ماژول اسلاید شو ساخته شده با node js

    یه اسلاید شو میخواستم استفاده کنم
    https://wlada.github.io/vue-carousel-3d/guide/
    من فقط npm install -S vue-carousel-3d رو توی command prompt زدم و یه پوشه توی فایل ماژول های خود نود ایجاد شد. اصلا متوجه مابقی توضیحات گفته شده نمیشم باید چیکار کنم؟ البته پیغام های زیر رو هم داد

    C:\Users\Farid Sadeghi>node -v
    v8.1.2


    C:\Users\Farid Sadeghi>npm install -S vue-carousel-3d
    npm WARN saveError ENOENT: no such file or directory, open 'C:\Users\Farid Sadeghi\package.json'
    npm notice created a lockfile as package-lock.json. You should commit this file.
    npm WARN enoent ENOENT: no such file or directory, open 'C:\Users\Farid Sadeghi\package.json'
    npm WARN Farid Sadeghi No description
    npm WARN Farid Sadeghi No repository field.
    npm WARN Farid Sadeghi No README data
    npm WARN Farid Sadeghi No license field.


    + vue-carousel-3d@0.1.15
    added 1 package in 7.779s

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نصب ماژول اسلاید شو ساخته شده با node js

    70 تا بازدید تا الان داشته تاپیک واقعا کسی در همین حد ساده نود بلد نیست یا من بد نوشتم!؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نصب ماژول اسلاید شو ساخته شده با node js

    یه جا توی داکیومنتیشنش گفته می تونید به صورت گلوبال هم نصبش کنید
    به جای S- استفاده از g- رو امتحان کردی؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از جی کوئری در اسلاید شو ساخته شده با Datalist
    نوشته شده توسط arfaie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1394, 06:33 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:52 صبح
  3. مشکل در به کارگیری Native های ساخته شده توسط Ngen
    نوشته شده توسط saberamani در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 16:57 عصر
  4. مشکل در به کارگیری Native های ساخته شده توسط Ngen
    نوشته شده توسط saberamani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 18:18 عصر
  5. مشکل در آپدیت شدن کلیه کلیدهای ساخته شده در pageload
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •