نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از FTS5 برای ایجاد جدول با قابلیت full text search

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question استفاده از FTS5 برای ایجاد جدول با قابلیت full text search

    سلام به همه :-)
    دوستان من میخوان روی جدول های دیتابیس (SQLite) از قابلیت فول تکست سرچ استفاده کنم؛ منتها ظاهرا فقط روی جدول مجازی جواب میده !؟ (چرا)

    یعنی تمام جدولهایی که میخوام روشون فول تسکت سرچ باشه باید مجازی باشن !؟
    اگه اینکار رو انجام بدیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد (بعد از بسته شدن دیتابیس)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: استفاده از FTS5 برای ایجاد جدول با قابلیت full text search

    سلام همونطور که خودتون گفتین، جداول فول تکست شرچ فعلا فقط بصورت مجازی و تحت حافظه رم ایجاد میشن.
    تنها راه، دخیره سازی اطلاعات هنگام بستن و بارگیری دیتا هنگام باز شدن جداول مجازی از جداول حقیقی است است.

    1- فیلد های مورد نیاز در هر جدول مجازی و حقیقی رو مشابه در نظر بگیرید
    2- یک فیلد کمکی در نظر بگیرید برای اینکه ببینید رکوردهای موجود در جدول مجازی جدید هستند یا نه

    مثال:
    برای بارگیری داده ها از جدول واقعی
    INSERT INTO VirtualTable SELECT * FROM RealTable;

    برای ذخیره سازی
    INSERT INTO RealTable (SELECT * FROM VirtualTable where isNew = True);
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : سه شنبه 06 تیر 1396 در 12:12 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 17:29 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 12:23 عصر
  3. استفاده از gtk برای ایجاد GUI در پاسکال
    نوشته شده توسط hamid206 در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 19:37 عصر
  4. استفاده از XML برای ایجاد templae های word
    نوشته شده توسط mohammadr55 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 16:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •