نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اجرای یک exe در Ram

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    Exclamation اجرای یک exe در Ram

    با عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی.

    من می خواهم یک luncher بنویسم که در بخشی از آن یک فایل exe را اجرا می کند که الان دو مشکل دارم:
    1- اولا قایل exe را چجوری به پروژه add کنم که کاربر آن را نبیند و فقط از طریق لانچر آن را بتواند اجرا کند
    2- می خواهم یجورایی exe اجرا شده توسط لانچر در رم سیستم اجرا شود و کاربر آن exe را نبیند، یعنی exe از دل برنامه لانچر اجرا شود و با بسته شدن لانچر exe هم بسته شودو کاربر به هیچ عنوان نتواند به exe من دسترسی داشته باشد یا آن را ببیند (امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم)

    لطفا راه هایی که به نظرتون می رسه را بفرمایید.

    با تشکر از وقتتون

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    اون exe ای که قراره در رم اجرا بشه به چه زبانی نوشته شده ؟ #C هست یا Native ؟ چون هرکدوم روش اجرای متفاوتی دارند . اگر C#‎ هست که با Reflection میتونید از ریسورس به صورت آرایه بایت بخونید و اجراش کنید .
    در ضمن این امکان هست که کاربر برنامه رو از روی رم دامپ کنه و به فایل قابل استفاده تبدیلش کنه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    اون Exe برنامه که قراره اجرا شه فک کنم C++‎ باشه چون به کد اون دسترسی ندارم و فقط می خوام اجراش کنم.
    به نظرتون چجوری به پروژه add کنم که جدا از exe برنامه نباشه؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    چون فایل C++‎ هست ساده ترین راه اینه که از نرم افزار EnigmaVB (یا مشابهش مثل MoleBox , boxedapp و ... ) استفاده کنید .
    کارش اینه که میاد dll ها و exe رو تحت یک فایل exe مجتمع میکنه .
    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    دوست عزیز برنامه لانچر من باید این کار و بکنه که با سی شارپ می خوام اونو بنویسم پس ربطی به سی پلاس نداره، باید اون exe را از لانچر صدا بزنم پس لطفا یک راه حل در سی شارپ بفرمایید. در کل من حدس زدم که با سی پلاس پلاس باشه آخه مطمئن نیستم.

  6. #6

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    نقل قول نوشته شده توسط peymanjon مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برنامه لانچر من باید این کار و بکنه که با سی شارپ می خوام اونو بنویسم پس ربطی به سی پلاس نداره، باید اون exe را از لانچر صدا بزنم پس لطفا یک راه حل در سی شارپ بفرمایید. در کل من حدس زدم که با سی پلاس پلاس باشه آخه مطمئن نیستم.
    مشکلی نداره ، لانچرتون رو مینویسید و اون exe رو میزارید کنار برنامتون ازش استفاده میکنید بعد از تکمیل برنامه رو مجتمع میکنید .
    با این نرم افزار اسکن کنید اون exe رو ببینید با چه زبانی نوشته شده .

    به هر حال اگر اون exe با C#‎ بود که میتونید دیکامپایل کنید و از سورسش استفاده کنید یا از reflection و Assembly.load و Invoke استفاده کنید ، اگر هم نبود توی اینترنت RunPE رو سرچ کنید که البته یک ایراد داره اونم اینه که از argument نمیتونید برای اجرای پروسس استفاده کنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    فایل exe اصلی رو بریز نو ریسورس، با استفاده تابع writeAllByte در یجایی (مثلا temp) ایجادش کن و با process.Start اجراش کن بره پی کارش
    البته یکم ظرافت باید به خرج بدی
    1- مثلا با تابع WaitForExit منتظر بسته شدنش باشی و بعد فایل ایجاد شده رو دیلیت کنی
    2- چون اجرای بدون وقفه بعد از ایجاد فایل ممکن استثنا رخ بده باید چند میلی ثانیه thred رو متوقف کنی بعد اجراش کنی و امثالهم

                string exeFilePath = Environment. GetFolderPath(Environment .SpecialFolder.Templates) + @"\myFile.exe";
    System.IO.File. WriteAllBytes(exeFilePath, Properties.Resources.myFile);
    System.Threading.Thread.Sleep(200);
    System.Diagnostics.Process p = System.Diagnostics .Process.Start(exeFilePath);
    p.WaitForExit();
    System.IO.File.Delete(exeFilePath);
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : سه شنبه 06 تیر 1396 در 17:36 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    سلام
    از برنامه Enigma Virtual Box استفاده کن.

    با این برنامه میشه فایل exe یا dll یا ... رو به فایل اصلی اضافه کنی

    http://enigmaprotector.com/en/downloads.html

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    فایل exe اصلی رو بریز نو ریسورس، با استفاده تابع writeAllByte در یجایی (مثلا temp) ایجادش کن و با process.Start اجراش کن بره پی کارش
    البته یکم ظرافت باید به خرج بدی
    1- مثلا با تابع WaitForExit منتظر بسته شدنش باشی و بعد فایل ایجاد شده رو دیلیت کنی
    2- چون اجرای بدون وقفه بعد از ایجاد فایل ممکن استثنا رخ بده باید چند میلی ثانیه thred رو متوقف کنی بعد اجراش کنی و امثالهم

                string exeFilePath = Environment. GetFolderPath(Environment .SpecialFolder.Templates) + @"\myFile.exe";
    System.IO.File. WriteAllBytes(exeFilePath, Properties.Resources.myFile);
    System.Threading.Thread.Sleep(200);
    System.Diagnostics.Process p = System.Diagnostics .Process.Start(exeFilePath);
    p.WaitForExit();
    System.IO.File.Delete(exeFilePath);
    مسئله همینجاست اگه کاربر لانچر و end task کنه می تونه به exe دسترسی داشته باشه ، اگه لطف کنید و در ادامه راهی معرفی کنید که بتونم exe را بدون کپی در هارد مستقیم در Ram اجرا کنم یا راه دیگه که بتونیم دسترسی به exe را به صفر برسونیم بسیار عالی می شه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    از برنامه Enigma Virtual Box استفاده کن.

    با این برنامه میشه فایل exe یا dll یا ... رو به فایل اصلی اضافه کنی

    http://enigmaprotector.com/en/downloads.html
    نقاط ضعف این برنامه چیه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: اجرای یک exe در Ram

    نقل قول نوشته شده توسط peymanjon مشاهده تاپیک
    مسئله همینجاست اگه کاربر لانچر و end task کنه می تونه به exe دسترسی داشته باشه ، اگه لطف کنید و در ادامه راهی معرفی کنید که بتونم exe را بدون کپی در هارد مستقیم در Ram اجرا کنم یا راه دیگه که بتونیم دسترسی به exe را به صفر برسونیم بسیار عالی می شه.
    در هر حال باید یه فکری به فکر تسک منیجر بکنی چون مسیر فایل رو میشه پیداش کرد که از کجا run شده
    به نظرم راهی که داری میری اشتباهه..
    اگه منظورتو واضح بگی من و دوستان راههای بهتری رو پیشنهاد میکنیم
    حالا باز اینجا رو هم ببین

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ی اجرای یک exe در هنگام پایان نصب
    نوشته شده توسط sinaone1 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 19:07 عصر
  2. سوال: اجرای یک .exe در آدرس مشخص
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 13:24 عصر
  3. اجراي يك پروسيجر در Ram
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 15:10 عصر
  4. اجرای فایل EXE در یک پروژه
    نوشته شده توسط Moh1361sen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 دی 1386, 05:24 صبح
  5. اجرای یک برنامه در شبکه از یک سیستم در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط hemmat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1383, 08:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •