نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mohammad462
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    40
    پست
    14

    Unhappy تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    با سلام
    من قصد دارم يه برنامه ساده بنويسم كه تاريخ سيستم رو به ميلادي فرمت آن را تغيير دهد.بطور مثال short date در ويندوز 7 بشود yyyy/MM/dd و calendar type از برگردان فرانسه بشود برگردان انگليسي.آيا از دوستان راهنمايي مي كنند چطوري بايد اين كار رو انجام دهم؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mohammad462
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    40
    پست
    14

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    با سلام
    سوالم گمون نكنم سخت باشه.اگه از اساتيد گرامي كسي محبت كنه پاسخ بده ممنون ميشم.خيلي لازم دارم.هر ده دقيقه يبار تاپيكو چك ميكنم

  3. #3

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    من که منظورت رو نفهمیدم اما اگه می خوای تاریخ سیستم رو بگیری رو به شمسی تبدیلش کنی این بکارت میاد .


    '---------------------------------------'


    '---------------------------------------'

    Option Explicit

    Private Month_Name, Spring_Fall
    Private Time_Difference, Time_Client
    Private Base_Year

    '--- Farsi Date Convertor --------------------'

    Private Sub Get_Date(ByVal Days, Sal, Mah, Rooz)
    Dim Years, Year_Length
    Do While Days >= 0
    If Kabiseh(Years) Then
    Year_Length = 366
    Else
    Year_Length = 365
    End If
    If Days - Year_Length >= 0 Then
    Years = Years + 1
    Days = Days - Year_Length
    Else
    Sal = Base_Year + Years
    If Days <= 185 Then
    Mah = 1 + (Days \ 31)
    Rooz = 1 + (Days Mod 31)
    Else
    Days = Days - 186
    Mah = 7 + (Days \ 30)
    Rooz = 1 + (Days Mod 30)
    End If
    Exit Sub
    End If
    Loop
    End Sub
    Private Function Kabiseh(ByVal Years)
    Dim Temp
    Kabiseh = False
    Temp = (Base_Year + Years) - 1309
    If (((Temp Mod 32) - (Temp \ 32)) Mod 4) = 0 Then Kabiseh = True
    End Function
    Public Property Let SFhour(x)
    Spring_Fall = x
    End Property
    Public Property Let Time_Diff(ByVal t)
    Time_Difference = t
    End Property
    Public Property Let state(ByVal S)
    Month_Name = S
    End Property
    Public Function To_Hejri(ByVal what_date, Optional Month_Name)
    Dim Days, Day_Name, Day_Number, Temp_Days, Months
    Spring_Fall = False
    If IsMissing(Month_Name) Then Month_Name = 0

    Time_Difference = #12:00:00 AM#
    Base_Year = 1332

    Months = Array("ÝÑæÑÏíä", "ÇÑÏíÈåÔÊ", "ÎÑÏÇÏ", "ÊíÑ", "ãÑÏÇÏ", "ÔåÑíæÑ", "ãåÑ", "ÂÈÇä", "ÂÐÑ", "Ïí", "Èåãä", "ÇÓÝäÏ")

    Day_Name = Array("í˜ÔäÈå", "ÏæÔäÈå", "Óå ÔäÈå", "åÇÑÔäÈå", "äÌÔäÈå", "ÌãÚå", "ÔäÈå")
    Days = DateDiff("d", #3/21/1953#, what_date)
    Day_Number = Weekday(what_date)
    Dim Year_Length, Sal, Mah, Rooz, temp_date
    If FormatDateTime(what_date + Time_Difference, vbShortDate) <> FormatDateTime(what_date, vbShortDate) Then
    Days = Days + 1
    Day_Number = (Day_Number + 1)
    If Day_Number = 8 Then Day_Number = 1
    End If
    Time_Client = FormatDateTime(what_date + Time_Difference, vbLongTime)
    Call Get_Date(Days, Sal, Mah, Rooz)
    If ((Mah >= 1 And Mah <= 6) And Not ((Mah = 1 And Rooz = 1) Or (Mah = 6 And Rooz = 31))) And Spring_Fall = True Then
    If FormatDateTime(what_date + Time_Difference + #1:00:00 AM#, vbShortDate) <> FormatDateTime(what_date + Time_Difference, vbShortDate) Then
    Temp_Days = Days + 1
    Day_Number = (Day_Number + 1)
    If Day_Number = 8 Then Day_Number = 1
    Else
    Temp_Days = Days
    End If
    Time_Client = FormatDateTime(what_date + Time_Difference + #1:00:00 AM#, vbLongTime)
    If Temp_Days <> Days Then
    Days = Temp_Days
    If Rooz = 30 And Mah = 6 Then
    If DateDiff("n", Time_Client, #1:00:00 AM#) <= 60 And DateDiff("n", Time_Client, #1:00:00 AM#) >= 0 Then
    Time_Client = FormatDateTime(what_date + Time_Difference, vbLongTime)
    Days = Days - 1
    If Day_Number = 1 Then
    Day_Number = 7
    Else
    Day_Number = Day_Number - 1
    End If
    End If
    End If
    Call Get_Date(Days, Sal, Mah, Rooz)
    End If
    End If
    If Month_Name = 0 Then
    If Rooz < 10 Then Rooz = "0" & Rooz
    If Mah < 10 Then Mah = "0" & Mah
    To_Hejri = Sal & "/" & Mah & "/" & Rooz
    ElseIf Month_Name = 1 Then
    To_Hejri = Rooz & " " & Months(Mah - 1) & " " & Sal
    ElseIf Month_Name = 2 Then
    To_Hejri = Day_Name(Day_Number - 1) & " " & Sal & "/" & Mah & "/" & Rooz
    ElseIf Month_Name = 3 Then
    To_Hejri = Day_Name(Day_Number - 1) & " " & Rooz & " " & Months(Mah - 1) & " " & Sal
    End If
    End Function
    Public Function To_Time(what_date)
    Call To_Hejri(what_date)
    To_Time = Time_Client
    End Function
    Private Sub Class_Initialize()
    Spring_Fall = False
    Month_Name = 0
    Time_Difference = #12:00:00 AM#
    Base_Year = 1332
    End Sub








    یه تکس باکس به پروژه اضافه کن و اینم نمونه کداش پنج حالت داره .


    Text1 = To_Hejri(Date, 0)

    Text1 = To_Hejri(Date, 1)

    Text1 = To_Hejri(Date, 2)

    Text1 = To_Hejri(Date, 3)

    Text1 = To_Hejri(Date, 4)


  4. #4
    کاربر جدید آواتار mohammad462
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    40
    پست
    14

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    مرسي دوست عزيز
    من برعكس منظورم اينه فرمت تاريخ سيستم رو تغيير بدم.همون ميلادي به ميلادي

  5. #5

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    در مورد توابع تاریخ و زمان در ویژوال بیسیک مطالبی رو خدمت شما عزیزان ارائه بدم.توابع تاریخ و زمان برای نمایش تاریخ و زمان فعلی سیستم، کاربرد دارن و می تونین از اونها در ویژوال بیسیک استفاده کنین.لطفا با من همراه باشین تا با این توابع آشنا بشین.


    تابع Date

    این تابع تاریخ فعلی سیستم رو، تنظیم می کنه و بصورت زیر استفاده میشه:

    مقدار تاریخ = Date
    بعد از دستور Date ،باید تاریخی رو ذکر کنین ،که قصد دارین اون تاریخ روی سیستم تنظیم بشه.برای مثال ، به دستورات زیر دقت کنین:

    Date = #August 19,1993#
    دستور بالا ،تاریخ فعلی سیستم رو ،روی 19 آگوست سال 1993 تنظیم می کنه.

    نکته: در این تابع، مقدار تاریخ فعلی سیستم رو ،باید در بین علامت # قرار بدین.

    علاوه بر اینکه Date یک تابع هست، یک روال نیز محسوب میشه و توسط اون می تونین ،تاریخ فعلی سیستم رو مشخص کنین.روال Date بصورت زیر استفاده میشه:

    A=Date , A => 08/05/2013

  6. #6
    کاربر جدید آواتار mohammad462
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    40
    پست
    14

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    مرسي دوست عزيز ولي اين فقط تاريخ روتغيير ميدهد.مشكل من فرمت هست.سوالمو يكبار ديگه مينويسم اساتيد راهنمايي كنند.
    با سلام
    من قصد دارم يه برنامه ساده بنويسم كه تاريخ سيستم رو به ميلادي فرمت آن را تغيير دهد.بطور مثال short date در ويندوز 7 بشود yyyy/MM/dd و calendar type از برگردان فرانسه بشود برگردان انگليسي.آيا از دوستان راهنمايي مي كنند چطوري بايد اين كار رو انجام دهم؟

  7. #7
    کاربر جدید آواتار mohammad462
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    40
    پست
    14

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    مرسي دوست عزيز ولي اين فقط تاريخ روتغيير ميدهد.مشكل من فرمت هست.سوالمو يكبار ديگه مينويسم اساتيد راهنمايي كنند.
    با سلام
    من قصد دارم يه برنامه ساده بنويسم كه تاريخ سيستم رو به ميلادي فرمت آن را تغيير دهد.بطور مثال short date در ويندوز 7 بشود yyyy/MM/dd و calendar type از برگردان فرانسه بشود برگردان انگليسي.آيا از دوستان راهنمايي مي كنند چطوري بايد اين كار رو انجام دهم؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تغيير فرمت ميلادي سيستم با vb6

    سلام دوست عزیز، قبل این بخواهی به جواب برسی اول باید بتونی سوالات را خوب مطرح کنی که اساتید بتوانند جواب بدند

    من فکر کنم شما میخواهید فرمت حالت نمایش تاریخ ویندوز را عوض کنید(درسته؟)
    مثلا، 2017/04/25 یکی را به این شکل تو ویندوز عوض کنی، 04/25/2017

    اگر این باشه باید بگم که اصلا به راحتی نمیتونی عوض کنی و فقط تو کنترل پنل خود ویندوز بخش تاریخ
    ، زمان و زبان میتونی این کارو بکنی.
    حالا اگر تغییر تو کنترل پنل ایجاد بشه تغییرات توی ریجستری ثبت میشه

    و جناب عالی باید اینترنت را زیرو رو بکنی که مکانشو پیدا کنی
    من خودم نمی‌دونم ولی اگر بخواهم یک راهنمایی ریزی بکنم میتونی تو اینترنت سرچ کنی ، تغییر متن کنار ساعت ویندوز ،
    که اگر اشتباه نکنم تغییر تاریخ ویندوز تو همون پوشه ریجستری ای که متن کنار ساعت هست ذخیره بشه.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر فرمت تاریخ سیستم از در regional setting از طریق برنامه
    نوشته شده توسط vb341 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1396, 20:21 عصر
  2. سوال : تغییر خودکار زبان سیستم با استفاده از PyQt
    نوشته شده توسط MehraNET1100 در بخش Python
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395, 23:26 عصر
  3. سوال: تغییر فرمت زبان ویندوز با دلفی
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 12:29 عصر
  4. تغییر فرمت تاریخ سیستم و به حالت اول آن برگرداندن
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 20:33 عصر
  5. تغییر فرمت تاریخ سیستم
    نوشته شده توسط یعقوب در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 14:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •