نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تزریق وابستگی در View

  1. #1

    تزریق وابستگی در View

    با سلام..من از روی یک مقاله Repository , unit of work رو پیاده سازی کردم
    من لایه سرویس دارم که برای استفاده باید تزریق وابستگی از طریق سازنده کنترلر صورت بگیره..به شکل کد زیر

        public class CategoryController : Controller    {




    private readonly ICategoryService _categoryService;
    public CategoryController(ICategoryService _categoryService)
    {
    this._categoryService = _categoryService;
    }


    public ActionResult Index(string slug)
    {
    var model = _categoryService.GetOne(x => x.UrlSlug == slug);
    return View(model);
    }
    }

    حالا به راحتی از طریق سرویس Category میتونم همه کاری انجام بدم..
    حالا سوالم اینه من چجوری این تزریق وابستگی رو با Razor انجام بدم؟
    یعنی میخوام مستقیما از لایه سرویسم توی View استفاده کنم و اون رو New بکنم و از متد های اون استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تزریق وابستگی در View

    مطالبی از این دست رو میتونید سرچ کنید:
    https://lostechies.com/jimmybogard/2...net-mvc-views/

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: تزریق وابستگی در View

    Best Practice این هستش که تو View شما بطور مستقیم Context و Repository رو New نکنید چون New کردن یک Context مربوط به لایه Controller هست و نه View ها : https://stackoverflow.com/a/9026165/6661314

    در MVC Core این مورد به شکل خوبی پوشش داده شده و امکان این فراهم شده که شما Dependency رو بطور مستقیم به یک ویو تزریق کنید : https://docs.microsoft.com/en-us/asp...ency-injection
    اما تو نسخه های قبل تر MVC همچین موردی پیاده سازی نشده و بهتره همچین کاری انجام نشه .

  4. #4

    نقل قول: تزریق وابستگی در View

    مطالبی از این دست رو میتونید سرچ کنید:
    https://lostechies.com/jimmybogard/2...net-mvc-views/
    ممنون از شما
    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    Best Practice این هستش که تو View شما بطور مستقیم Context و Repository رو New نکنید چون New کردن یک Context مربوط به لایه Controller هست و نه View ها : https://stackoverflow.com/a/9026165/6661314

    در MVC Core این مورد به شکل خوبی پوشش داده شده و امکان این فراهم شده که شما Dependency رو بطور مستقیم به یک ویو تزریق کنید : https://docs.microsoft.com/en-us/asp...ency-injection
    اما تو نسخه های قبل تر MVC همچین موردی پیاده سازی نشده و بهتره همچین کاری انجام نشه .
    ممنون معین جان..
    علت این کار یه مورد خاصه
    از طریق دستور زیر میشه این کار رو انجام داد داخل MVC


    var obj= DependencyResolver.Current.GetService<ICategorySer  vice>();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 اسفند 1395, 11:59 صبح
  2. تزریق وابستگی در فیلتر ها
    نوشته شده توسط micro_bhk در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1394, 13:43 عصر
  3. چگونه می توان بدون وابستگی در vb ،برنامه پخش ویدیو نوشت؟
    نوشته شده توسط alisepehri در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 14:59 عصر
  4. نحوه ذخیره اطلاعات در view state
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1384, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •