نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ

    سلام دوستان

    به چه صورت رنگ یک کنترل مثل باتن یا لیبل یا....را با استفاده از کد رنگی که دارم تغییر بدم.

    برای مثال در حالت عادی رنگ بنفش را که برای اینا انتخاب میکنیم کد رنگش اینطور میشه 128؛ 128؛ 255

    حالا فرض کنید من یه رنگی که از فوتوشاپ بدست اوردم و کد RGB رنگ بصورت 187,25,50 باشه چطوری برای باتن یا لیبل قرار بدم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ


    label1.BackColor = Color.FromArgb(187,25,50);
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ

    this.BackColor = Color.FromArgb(255, 232, 232);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ

    تشکر از شما دوستان

    اما ایا بدون کدنویسی نمیشد اینو لحاظ کرد ؟

    چون اینطوری بعد اینکه برنامه رو اجرا کردم باید تغییراتشو ببینیم...میخواستم در زمان طراحی این رنگ رو ببینم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تغییر رنگ کنترل ها با استفاده از کد رنگ

    دوستان مشکل رو بدین صورت حل کردم

    کد رنگ rgb اگر اینطور باشه 187, 25, 50

    برای انتخاب ان در بک کالر بایستی این رو داخلش کپی کنم 187؛ 25؛ 50


    یعنی در rgb هرکد رنگی بدست اوردیم بایستی به جای , مقدار ؛ جایگزین کنیم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی ایجاد کنترل ها با استفاده از کد نویسی
    نوشته شده توسط partovinia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 11:09 صبح
  2. سوال: تغییر اندازه کنترل ها با استفاده از ماوس در RunTime
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 08:41 صبح
  3. مشکل با محل کنترل ها با استفاده از css
    نوشته شده توسط myazdani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 22:51 عصر
  4. تغییر پرمیشن یک فلدر با استفاده از کد ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 16:30 عصر
  5. تغییر خصیصه ی کنترل ها با استفاده از JavaScript
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •