نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بررسی وجود فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question بررسی وجود فایل

    وقت بخیر.
    من نیاز دارم تا حدود 100000 تا شادم ده برابر این رو از جهت وجود داشتن بررسی کنم .
    من یه لیست دارم از اسامی مشخص بر فرض مثال 100000تا الان میخوام بررسی کنم که مثلا فایل abc.pdf در مسیر مشخص وجود داره یا نه اگه وجود داشت هیچ اگه نه در یک لیست یا هر چیزی که امکانش باشه اسمشو بنویه تا بفهمیم این فایل وجود نداره . همینطور برای فایل بعد الی آخر.
    من با تابع File.Exist این کارو انجام میدم . میخوام بدونم امکانش هست سرعت اجرا رو بالا برد؟
    یا روش بهتری هست؟!!
    فایل ها درون یک کامپیوتر که به عنوان فایل سرور ازش استفاده میشه قرار داره .
    البته مشکل ارتباط هم ندارم به فایل ها دسترسی کامل دارم. فقط میخوام بدونم کدوم فایل نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: بررسی وجود فایل

    شما لیستی از فایلهای موجود رو در لیستی از جنس استرینگ نگهداری کن
    سپس نام فایلهای خودتم که بررسی میکنی یکجا در لیست دیگه
    حالا این دو رو با هم Except کن تا ببینی کدومها نیستند
    مثال برای اعداد
    using System;
    using System.Linq;

    class Program
    {
    static void Main()
    {
    // Contains four values.
    int[] values1 = { 1, 2, 3, 4 };

    // Contains three values (1 and 2 also found in values1).
    int[] values2 = { 1, 2, 5 };

    // Remove all values2 from values1.
    var result = values1.Except(values2);

    // Show.
    foreach (var element in result)
    {
    Console.WriteLine(element);
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. بررسی وجود فایل روی وب
    نوشته شده توسط nimar9 در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 00:17 صبح
  2. بررسی وجود فایل در حافظه خارجی
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 20:07 عصر
  3. بررسی وجود فایل
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 11:53 صبح
  4. سوال: بررسی وجود فایل قبل از آپلود
    نوشته شده توسط clover در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 11:35 صبح
  5. سوال: بررسی وجود فایل
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •