نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در انتقال مقدار textbox از فرم به تکس باکس یک سایت

  1. #1

    خطا در انتقال مقدار textbox از فرم به تکس باکس یک سایت

    با سلام
    دوستان من یک برنامه ای نوشتم که قرار کاربرایمیلش را توی تکس باکس فرمم وارد کنه و برنامه قراره ایمیل را به سایتی ارسال کنه و با زدن دکمه برنامه در اصل دکمه سایت فعال میشه و سایت مشخص میکنه که کاربر عضو سایت هست یا نه حالا مشکل من اینکه نگار اصلا ارسال صورت نمیگیره و اگر هم صورت میگره جواب سایت را من چطور میتونم توی فرمم نشون بدن مبنی بر این که کاربر عضو هست یا نه
    نتیجه عضویت در سایت بعد از جستجو در یک تک <div> قرار میگره مثلا<div>no member</div>
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goodarziasl : پنج شنبه 08 تیر 1396 در 23:36 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطا در انتقال مقدار textbox از فرم به تکس باکس یک سایت

    error.jpg
    دوستان کدها را اصلاح کردم الان اجرا میگیرم این ارور را میده راهنمایی کنید ممنون میشم
    در ضمن ببخشید چطور میتونم چیزی که گوگل سرچ کرده بر اساس مقدار تکس باکس فرمم را توی برنامم نشون بدم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: خطا در انتقال مقدار textbox از فرم به تکس باکس یک سایت

    جواب پست اول : با گوگل زیاد ور نرو، مدام آیدی المنتهاش عوض میشه سایت های درپیتی دیگه رو امتحان کن
    جواب پست دو : خاصیت ScriptErrorsSuppressed وب برووزر رو برابر true کن

  4. #4

    نقل قول: خطا در انتقال مقدار textbox از فرم به تکس باکس یک سایت

    چطور میتونم از جواب سرچ گوگل استفاده کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1402, 12:07 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 14:41 عصر
  3. سوال: انتقال محتویات textbox از فرم فرزند به فرم پدر - فوریه
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 02:05 صبح
  4. مشکل با بدست آوردن مقدار textbox از فرم دیگر
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 14:34 عصر
  5. انتقال مقادیر فیلد از فرم به جدول
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 15:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •