نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش دادن اکشن موجود در Area

  1. #1

    نمایش دادن اکشن موجود در Area

    سلام
    چطوری میتونم محتوای یک اکشن را توی یک Area نمایش دهم؟

    این جواب نمیده
    کد HTML:
    return RedirectToAction("Index", "DefaultAdmin", new { Area = "AdminPanel" });
    آیا باید در فایل RouteConfig نیز تغییراتی داده شود؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش دادن اکشن موجود در Area

    چطوری میتونم محتوای یک اکشن را توی یک Area نمایش دهم؟
    منظورتون واضح نیست ، اگر میخواید از یک اکشن به یک اکشن دیگه در یک Area دیگه Redirect بشید ، از این کد استفاده کنید :

    return RedirectToAction("Action", "Controller", new { id=YourId, Area="AreaName" });


    معمولا این تنظیمات رو در RouteConfig هم برای HomeController ها اعمال میکنن که تداخل بین این 2 اکشن بوجود نیاد : http://haacked.com/archive/2010/01/1...er-names.aspx/
    این آموزش رو هم ببینید اگر جایی اشتباه کرده باشید متوجه میشید : http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...area-in-mvc-5/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش دادن اطلاعات موجود در دیتا بیس
    نوشته شده توسط download95 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1394, 17:24 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:40 عصر
  3. چگونگي نمايش دادن مقاديري صحيح در TextField
    نوشته شده توسط nicolas_vires در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 09:49 صبح
  4. سوال: نمایش یک رکورد موجود در بانک در textBox
    نوشته شده توسط raminsalemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 12:32 عصر
  5. نمایش فایلهای عکس موجود در بانک اطلاعاتی بر روی گزارش
    نوشته شده توسط marzban در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 22:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •