نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی حرکت بین اعضای یک لیست با جی کوئری

  1. #1

    چگونگی حرکت بین اعضای یک لیست با جی کوئری

    سلام



    من یک لیست دارم که ممکن است هرتعدادی از عناصر داشته باشد برای نمونه لیست زیر سه عنصر دارد:

    کد HTML:
    <ul>
        <li>
            <span id="a">name</span>
            <span id="b">family</span>
            <span id="c">city</span>
            <button type="" id="d"></button>
        </li>
    
        <li>
            <span id="a">name</span>
            <span id="b">family</span>
            <span id="c">city</span>
            <button type="" id="d"></button>
        </li>
    
        <li>
            <span id="a">name</span>
            <span id="b">family</span>
            <span id="c">city</span>
            <button type="" id="d"></button>
        </li>
    
    </ul>

    حالا من میخواهم روی هرکدام از این دکمه ها که کلیک شد بتوانم name و family و city همون سطر رو بگیرم. من چطور میتونم با جی کوئری اینکارو بکنم؟

    هرکدام از این li ها یک سطر از اطلاعات هستند و من قصد دارم کاری کنم که وقتی کاربر بخواهد این اطلاعات را ویرایش کند بتواند با کلیک روی دکمه ی موجود در هر ردیف اطلاعات را در یک مودال داشته باشد من برای این که بتوانم اطلاعات را در یک مودال نشان دهم نیاز دارم که ابتدا بتوانم ان ها را توسط jquery به نحوی find کنم.





    من جی کوئری زیاد بلد نیستم و نمی تونم همچین find پیشرفته ای رو انجام بدم من فقط میتونم find ساده بزنم.
    اگر لطف کنین یک نمونه برای من بنویسین خیلی ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چگونگی حرکت بین اعضای یک لیست با جی کوئری


    $("#MyList li button").click(function () {
    alert($(this).parent().find('#a').text());
    alert($(this).parent().find('#b').text());
    alert($(this).parent().find('#c').text());

    });


    کد HTML:
    <ul id="MyList">
            <li>
                <span id="a">name1</span>
                <span id="b">family1</span>
                <span id="c">city1</span>
                <button type="" id="d1">btn1</button>
            </li>
    
            <li>
                <span id="a">name2</span>
                <span id="b">family2</span>
                <span id="c">city2</span>
                <button type="" id="d2">btn2</button>
            </li>
    
            <li>
                <span id="a">name3</span>
                <span id="b">family3</span>
                <span id="c">city3</span>
                <button type="" id="d3">btn3</button>
            </li>
    
        </ul>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حرکت بین اعضای یک رشته
    نوشته شده توسط X.Hijacker در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1393, 18:13 عصر
  2. جداکردن کلمات از یک رشته با جی کوئری
    نوشته شده توسط yaser773 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1392, 23:56 عصر
  3. آموزش: اینم یک تب ساده با جی کوئری
    نوشته شده توسط hamid_shrk در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1391, 17:22 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 17:41 عصر
  5. سوال: حرکت بین فیلدهای یک فرم با کلید های +-
    نوشته شده توسط m0rteza2 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1390, 20:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •