نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

  1. #1

    برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

    سلام.

    من دو تا radio button دارم به صورت زیر:

      <label class="control-label">
    <input type="radio" value="True" name="Satisfied" id="Satisfied"> بله
    </label>
    <br>
    <label class="control-label">
    <input type="radio" value="False" name="Satisfied" id="Satisfied"> خیر
    </label>


    زمانیکه فرم لود میشه هیچ کدوم انتخاب نشده و کاربر می تونه یکی از دو گزینه رو انتخاب بکنه یا نکنه.
    پس می تونه گزینه ای رو هم انتخاب نکنه.
    من از دستور

     $('input[name=Satisfied]:checked').val()


    برای گرفتن مقدار انتخاب شده استفاده می کنم.
    مشکلی که داره اینه که زمانی که کاربر گزینه ای رو انتخاب نکنه، مقدار true بر می گردونه. به نظر باید null برگردونه
    چطور میشه حلش کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

    من بین دو تا رادیو یک تگ br گذاشتم وتست کردم و کاملا درست کار میکنه و موقعی که هیچی انتخاب نشه undefined میده که منطقیه

  3. #3

    نقل قول: برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    من بین دو تا رادیو یک تگ br گذاشتم وتست کردم و کاملا درست کار میکنه و موقعی که هیچی انتخاب نشه undefined میده که منطقیه
    نه.
    اگه هیچ چیزی رو انتخاب نکنیم، TRUE بر می گردونه
    اعصابمو خورد کرده دیگه...

  4. #4

    نقل قول: برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

    اگه بخوام یه گزینه سومی اضافه کنم که اگه کاربر اونو انتخاب کرد null یا undefined برگردونه چکار باید کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: برگرداندن مقدار ناصحیح زمانیکه هیچ radio button ای انتخاب نشده باشه

    تو js با length میتونی وجود یک چیزی رو تست کنی که 0 و 1 برمیگردونه

    if ( $('input[name=Satisfied]:checked').length == 0 )
    alert('yeki ro entekhb kon ! ');

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر مقدار یک متغیر با استفاده از radio button
    نوشته شده توسط Amir_Developer در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 مرداد 1395, 15:01 عصر
  2. ارسال یک مقدار با radio button بدون نمایش در فرم
    نوشته شده توسط ravand در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 17:30 عصر
  3. سوال: ایجاد یک Radio Button در صفحه ای دیگر توسط کدنویسی
    نوشته شده توسط ebrahimshekoohy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 23:42 عصر
  4. radio button
    نوشته شده توسط miimii در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 19:21 عصر
  5. Navigation by Radio Buttons
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •