نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چند مشکل و سوال در صفحه ارسال مطلب

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Overmind
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    5

    Question چند مشکل و سوال در صفحه ارسال مطلب

    سلامی دوباره دوستان من زیاد مبتدیم هی باید اذیتتون کنم

    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="cache-control" content="max-age=0" />
    <meta http-equiv="cache-control" content="no-cache" />
    <meta http-equiv="expires" content="0" />
    <meta http-equiv="expires" content="Tue, 01 Jan 1980 1:00:00 GMT" />
    <meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
    <style>
    body {
    background:lightblue;font-family:tahoma;
    }
    </style>
    <title>
    ارسال مطلب
    </title>
    <font size="3" face="Tahoma">
    </head>
    <body>
    <form method="POST" action="" >
    <center>
    <p dir="rtl">
    عنوان مطلب :
    </p>

    <input type="text" name="subject_post" value="" dir="rtl" style="border:none;width:50%;" >

    </br>
    </br>
    <p dir="rtl">
    مطلب را اینجا وارد کنید:
    </p>

    <textarea name="text_post" cols="70" rows="12" dir="rtl" style="border:none;width:50%;">
    </textarea>
    </br>
    </br>
    <input type="submit" name="submit_form" value="ثبت مطلب">
    <?php
    $servername = "localhost";
    $username = "root";
    $password = "";
    $database = "db_21";

    $handle=mysqli_connect($servername, $username, $password, $database);

    if($handle==false){

    die ("نمیتوان ارتباط برقرار کرد با دیتابیس.\r\n");
    }
    $db=mysqli_select_db($handle,"db_21");
    if($db==false){
    die ("نمیتوان ارتباط برقرار کرد با دیتابیس.\r\n");
    }
    $subject=$_POST['subject_post'];
    $tepost=$_POST['text_post'];
    mysqli_set_charset($handle , 'utf8' );
    mysqli_query( $handle, "INSERT INTO posts (`subject_post`,`text_post` ) VALUES
    ('$subject','$tepost')")or die(mysql_error());
    $num=mysqli_affected_rows($handle);
    if($num>=1){
    echo "ارسال شد";
    }
    else
    if($num == 0){
    echo " ارسال نشد";
    }
    mysqli_close($handle);
    ?>



    </br>
    </center>
    </body>
    </html>



    من یک صفحه ارسال مطلب ایجاد کردم
    1. این صفحه وقتی میری داخلش هم مطلب و موضوع به صورت خالی ثبت میکنه اینو چیکار کنم وقتی متن و موضوعی وارد شد ثبت کنه ن هر وقت رفتی داخل صفحه اش
    2.این ویرایشگر هایی که تو انجمن ها و سایت ها هستن کد جاوااسکریپتی چیزی داره که از سایتی خونده میشن اگه اره چیه ؟
    3. میشه برای هر مطلب عکسی هم انتخاب کرد ینی عکس رو بده و بعدش ذخیره بشه تو هاست و از دیتابیس خونده بشه ؟ اگه اره اینم اگه میشه راهنمایی کنید

    ممنون از لطف بی کرانتون

  2. #2
    کاربر جدید آواتار Overmind
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    5

    نقل قول: چند مشکل و سوال در صفحه ارسال مطلب

    دوستان کسی نیست کمک کنه ؟
    انجمن کلا خالی شده خیلی :|

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Overmind
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    5

    نقل قول: چند مشکل و سوال در صفحه ارسال مطلب

    حل شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. نام اشیا در صفحه ارسال مطلب بلاگفا
    نوشته شده توسط astaraboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 16:53 عصر
  2. سوال: چند سوال در مورد ارسال متغیر به تابع
    نوشته شده توسط majid zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 17:40 عصر
  3. آموزش: سوال در مورد ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط barbii در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 22:20 عصر
  4. سوال: سوال در مورد ارسال مقادیر به صفحه بعد
    نوشته شده توسط Dead Space در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 19:35 عصر
  5. سوال در مورد ارسال اطلاعات به صفحه PHP
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •