نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال یک مقدار به صفحه دیگر

  1. #1

    ارسال یک مقدار به صفحه دیگر

    سلام دوستان
    به عنوان مثال من دو تا صفحه به نام های صفحه 1 و 2 دارم

    حالا میخوام یه مقداری رو از صفحه 1 به صفحه 2 ارسال کنم بدون اینکه منتقل بشم به صفحه 2
    چطور اینکارو میشه کرد؟؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ارسال یک مقدار به صفحه دیگر

    باید از جاواسکریپت استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: ارسال یک مقدار به صفحه دیگر


    <script type="text/javascript">
    function save(item){
    jQuery.ajax({
    url: "page/popup.php",
    data:'var=save&item='+item ,
    type: "POST",
    success:function(data){
    $('#output').html(data);
    }
    });
    }
    </script>

    توی onload یک دکمه این تابع رو فراخوانی کنید... و حتی می تونید توی onload صفحه فراخوانی کنید

  4. #4

    نقل قول: ارسال یک مقدار به صفحه دیگر

    درود
    جواب دوست عزیزم اقا سجاد درسته ولی اگه نخواهید از بدون جی کوئری انکار را انجام دهید می می توانید از کد زیر استفاده کنید :
    کد HTML:
    <script>
    function ajaxSend(value,output_id){
      var xmlhttp = new XMLHttpRequest();
      xmlhttp.onreadystatechange = function(){
        if(xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200){
          document.getElementById(output_id).value = xmlhttp.responseText;
        }
      }
      xmlhttp.open("GET","second.php?get=" + value,true);
      xmlhttp.send();
    }
    ajaxSend("test","output");
    </script>
    <div id="output"></div>
    در این کد یک تابع دارید که دو مقدار می گیره ، مقدار اول می شود مقداری که می خواهید به صفحه دوم ارسال شه و دومین مقدار می شود ایدی بخشی که می خواهید جواب صفحه دوم در آن نمایش داده شود .
    ( این تابع مقدار را به secound.php ارسال می کنه که می توانید تغییرش بدید )
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1395, 13:17 عصر
  2. ارسال یک عدد به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط bgalborz در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:03 عصر
  3. سوال: ارسال یک ID به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 15:42 عصر
  4. ارسال یک مقدار ازیک صفحه به صفحات دیگر(مهم)
    نوشته شده توسط sina_761 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 14:18 عصر
  5. نحوه ارسال آدرس یک عکس به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط حدهدحد در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1385, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •