نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش multiple markers با ویوی سفارشی در گوگل مپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question نمایش multiple markers با ویوی سفارشی در گوگل مپ

    سلام به همه :-)
    دوستان من موقعیت کاربر رو روی نقشه میگیرم و ذخیره میکنم
    حالا میخوام تمام نقاط ذخیره شده رو توی نقشه نمایش بدم (تا اینجا مشکلی نیست)

    منتها یه ویوی سفارشی هم طراحی کردم که روی هر نفطه که کلیک شد مشخصات ذخیره شده توی اون ویو نمایش داده بشه، منتها واسه تمام نقاط فقط اطلاعات سطر اخر رو نشون میده !

    در صورتی که نقاط درست هست (lat, lng) بدرستی از دیتابیس خونده میشه و نمایش داده میشه و توی یه toast هم به ترتیب از آیدی 1 تا آخر نمایش داده میده ... یعنی مشکل در کرسر نیست

    اینم کد :

    private void displayMultiplePoint() {        if (LOCATION_TABLE.size() > 0) {
    for (int i = 0; LOCATION_TABLE.size() > i; i++) {
    int id = LOCATION_TABLE.get(i).getId();
    lat = LOCATION_TABLE.get(i).getLatitude();
    lng = LOCATION_TABLE.get(i).getLongitude();
    place = LOCATION_TABLE.get(i).getPlace();
    rate = LOCATION_TABLE.get(i).getRate();
    drawMarker(new LatLng(lat, lng), "city", place, rate);
    displayToast(id + "" + place);
    }
    }
    }


    private void drawMarker(final LatLng point, final String city, final String place, final float rate) {
    mMap.setInfoWindowAdapter(new GoogleMap.InfoWindowAdapter() {
    @Override
    public View getInfoWindow(Marker arg0) {
    return null;
    }


    @Override
    public View getInfoContents(Marker arg0) {
    View v = null;
    try {
    v = getLayoutInflater().inflate(R.layout.custom_info_c ontents, null);
    ImageView map_image = (ImageView) v.findViewById(R.id.maps_image);
    map_image.setImageResource(R.drawable.runhd);
    TextView city_txt = (TextView) v.findViewById(R.id.maps_city);
    city_txt.setText(city);
    TextView place_txt = (TextView) v.findViewById(R.id.maps_place);
    place_txt.setText(place);
    RatingBar rate_bar = (RatingBar) v.findViewById(R.id.exercise_display_rate);
    rate_bar.setRating(rate);
    } catch (Exception ev) {
    System.out.print(ev.getMessage());
    }
    return v;
    }
    });
    MarkerOptions markerOptions = new MarkerOptions();
    markerOptions.position(point);
    mMap.addMarker(markerOptions);
    mMap.moveCamera(CameraUpdateFactory.newLatLngZoom( point, 6));
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نمایش multiple markers با ویوی سفارشی در گوگل مپ

    این مشکل رفع شد !
    حالا من توی ایمولیتور ، میتونم روی مارکرها کلیک کنم و اینفوویندو رو نمایش بدم ولی روی گوشی هر کاری کردم کلیک نمیخوره
    داستان چیه ؟

    واقعا سیستم عامل مذخرفیه ... اما پول توشه دیگه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نمایش multiple markers با ویوی سفارشی در گوگل مپ

    دوستان کسی با این مشکل مواجه نشده ؟

    حالا من توی ایمولیتور ، میتونم روی مارکرها کلیک کنم و اینفوویندو رو نمایش بدم ولی روی گوشی هر کاری کردم کلیک نمیخوره
    داستان چیه ؟
    شواینوفو ویندو هم true گذاشتم !!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جداکردن 3رقم اعداد و نمایش هرسه رقم با رنگ متفاوت در C#‎
    نوشته شده توسط serenty pity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 23:06 عصر
  2. نمایش منوی popup با تایپ کردن در input
    نوشته شده توسط kamalhamidi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 23:58 عصر
  3. نمایش مقادیر متناظر با کلید خارجی.در یک کمبوباکس
    نوشته شده توسط piroozman در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 23:38 عصر
  4. چگونگی نمایش تصاویر مرتبط با یک محصول در یک فروشگاه
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:59 صبح
  5. نمایش متن فارسی با فرمت rtf در richtextbox ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 23:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •