نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال موارد خاص در web scraping

  1. #1

    سوال موارد خاص در web scraping

    سلام دیدین بعضی سایت ها برای لاگین از ما میخوان که با اکانت ایمیل لاگین کنیم ؟ خب من میخوام مراحل لاگین خودکار انجام بدم و برام اجباری هست که از مرورگرهای headless مثل phantomjs استفاده کنم.

    حالا میخوام ببینم چطور میشه صفحه ای رو که بعد از کلیک روی یه باتوم باز میشه هندل کرد ؟
    یا مثلا من روی یه دکمه ای کلیک میکنم یه فایل دانلود میشه خب من چطوری بفهمم که فایلم دانلود شده یا نه ؟ چطوری میتونم هندلش کنم ؟

    مرسی


    پ.ن سورس یکی از دکمه های که باعث باز شدن صفحه ای جدا برای لاگین میشه به این صورت هست :
    کد HTML:
    <button id="start-abi" class="mn-abi-form__primary-btn button-primary-large mb4" data-ember-action="" data-ember-action-1086="1086">
                    Continue
                </button>
    خب این اطلاعات چطوری میفرسته ؟ یا چطوری اون صفحه صدا میزنه ؟

  2. #2

    نقل قول: سوال موارد خاص در web scraping

    این سورس صفحه ای هست که باهاش مشکل داشتم.. با پایتون و کتابخانه beautifulsoup

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال در web appliaction
    نوشته شده توسط phoenix87 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 13:16 عصر
  2. سلام یک سوال در مورد جستجو یک پسوند خاص در کامپیوتر داشتم
    نوشته شده توسط fazelhacker1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 17:09 عصر
  3. مبتدی: سوال درباره نحوه نمایش کریستال ریپورت در web
    نوشته شده توسط mehrnaz_ss در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 23:38 عصر
  4. افزودن موارد خاص در هنگام نصب پروژه
    نوشته شده توسط خانم گل در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 13:37 عصر
  5. سوال: نحوه استفاده از یک Function خاص در دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •