نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

  1. #1

    کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    سلام
    من در ef code first تازه کارم .... می خواستم بدونم کاربرد دو تا متد set , attach در code first چیه؟ ن هر چی گشتم مثال خوبی ندیدم حتی سایت مایکروسافت هم مثالی من پیدا نکردم!
    ممنون میشم توضیح بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    Set نوعی هست ب عنوان محفظه ای در دو شکل جنریک و غیر جنریک برای نگهداری موجودیت ها یا همون کلاس های EF
    که در واقع این کلاسها هم بیانگر جداول بانک اطلاعاتی ما هستند
    این کلاس Set دارای متدهایی برای اعمال کارهای متداول با بانک اطلاعاتی هست مثل Insert Update Delete که در اینجا به ترتیب میشه

    Add-Attach-Remove

    var s = Set<ApplicationUser>();
    s.Add(---);
    s.Attach();



    ApplicationUser کلاس کاربران ماست که با تحویل دادن به DbSet میتونیم به رکوردهای اون جدول دسترسی داشته باشیم یا رکورد درج و حذف کنیم

    public DbSet<ApplicationUser> ApplicationUsers{ get; set; }

    کافیه این ApplicationUsers رو توی کدها صدا بزنیم و از توابع یا عبارات لامبدا بهره ببریم

  3. #3

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    با تشکر از شما دوست گرامی,
    میشه لطفا توضیح بدین که فرق این متد set (در واقع مزیت استفاده ازش ) با اینکه از dbcontext و dbset استفاده کنیم چیه؟ مثلا همانطور که می دانید می تونیم بنویسیم
    myContext.Courses.Add
    پس اگر بخوام بهتر منظورم رو برسونم آینه که اگه این set. نباشه چه کارهایی نمی تونیم انجام بدیم؟

    من سوالم رو در مورد متد Attach بعد از پاسخ شما می پرسم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    هیچ فرقی ندارند Dbset یک شی از روی dbcontext.set برای ما میسازه با همون متدها و خواص
    بعضی وقتها میتونیم از set استفاده کنیم مثلا هنگام بکار گیری الگوی Unit Of Work

    public IDbSet<TEntity> Set<TEntity>() where TEntity : class
    {
    return base.Set<TEntity>();
    }


    وقتی مینویسید

    myContext.Courses.Add

    این کلمه Courses در واقع تحویل داده شده به Dbset اون تابع Add هم به همین خاطر دسترسی داریم
    در کلاس کانتکست معمولا اینطوری تعریف میکنند

    public class ApplicationDbContext : DbContext>,


    {

    public ApplicationDbContext()
    : base("ApplicationDbContext")

    public DbSet<Course> Coursess{ get; set; }
    {


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    وظیفه Set یا DbSet اینه که با تحویل کلاسهای poco به این محفظه ها کلاسهای ما در معرض DbContext قرار بگیره و بتونیم متدهای مختلف رو اجرا کنیم

  6. #6

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    ممنونم
    متد attach رو میشه بگید در چه مواقعی بکار می بریم؟ جایی خوندم که این متد برای وقتی هست که entity در memory هست ولی در db نیست. چطور ممکنه چنین حالتی بوجود بیاد؟ مگه ما entity های درون حافظه رو از روی db بر نمی داریم؟
    تشکر از توجهتون
    سوال دیگه اینکه برای یادگیری موثر الگویUnit of work چه کتابی رو پیشنهاد می کنید مهندس؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    مزیت entity framework برای کار با اشیاء درون حافظه هست و دستورات اون به Linq to Object مشهوره
    متد Attach برای ویرایش یک رکورد هست چه در دیتابیس باشه چه در حافظه
    زمانیکه رکورد در دیتابیس هست باید
    ابتدا باید با یک دستور رکورد از دیتابیس واکشی بشه و ریخته بشه درون حافظه و پس از تغییرات متد Attach بکار ببریم و سپس savechange
    الگوی Unit Of work زیاد سخت نیست میحث خیلی ساده ای هست فقط باید کار با Interface ها رو بلد باشید

  8. #8

    نقل قول: کاربرد متد set , متد attach در entity framework چیه؟

    سپاس فراوان از شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال شدن متد ()ToList در Entity Framework
    نوشته شده توسط rezaAcc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1395, 20:35 عصر
  2. سوال: استفاده از متد last در entity برای جستجو در متغیر var
    نوشته شده توسط InvBoy01001 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1394, 13:14 عصر
  3. سوال: خطا در متد CreateDatabase در ENTITY FRAMWORK
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1392, 19:39 عصر
  4. کاربرد متد Dispose در کجاست؟
    نوشته شده توسط vahid2112 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 02:08 صبح
  5. سوال: استفاده از متد Contains در Entity framework در linq
    نوشته شده توسط asma65 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 11:37 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •