نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: انجام کلیک روی یک گزینه با load صفحه

  1. #1

    Question انجام کلیک روی یک گزینه با load صفحه

    سلام و احترام


    من کد زیر رو دارم :

    <div data-filter=".graphic" class="cbp-filter-item">
    <span class="myfont"><h2>محصولات </h2></span> <div class="cbp-filter-counter"></div>
    </div>

    با کلیک روی این نوشته محصولات تصاویر محصولات نمایش داده می شود و فیلتر اعمال می شود

    سوال من این هست در جی کوئری چه کدی بنویسم که زمان load صفحه به صورت اتوماتیک روی این لینک کلیک شده باشه ؟

    خیلی مهم هستش ممنون می شم راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: انجام کلیک روی یک گزینه با load صفحه


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: انجام عملیات در هر ردیف datagridview تنها با کلیک روی یک سلول خاص
    نوشته شده توسط Ilosgroup در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1395, 12:20 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات از بانک روی صفحه با کلیک روی یک شیء
    نوشته شده توسط mortezahbh در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 03 شهریور 1393, 16:16 عصر
  3. حرفه ای: با کلیک روی یک دکمه به یک قسمت خاص از صفحه برویم؟
    نوشته شده توسط bftarane در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 00:17 صبح
  4. ایجاد رکورد تازه با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 17:25 عصر
  5. حذف یه نوشته از ComboBox با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •