نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شناخته شدن فایل require شده در تمام فانکشن ها

  1. #1

    شناخته شدن فایل require شده در تمام فانکشن ها

    سلام .

    دوستان فرض کنید من دو تا فانکشن دارم یکی برای عمل edit انجام می ده و دیگری برای Insert هست


    function edit()
    {
    require 'config.php';
    // مابقی دستورات

    }

    function insert()
    {
    require 'config.php';
    // مابقی دستورات


    }




    میخواستم بدونم وقتی که هر دو این دو تابع در یک صفحه هستد راهی نیست که به جای فراخوانی این فایل در تمام فانکشن ها همون بالای صفحه برای یک بار بنویسم require 'config.php';
    و در همه توابع شناخته بشه

  2. #2

    نقل قول: شناخته شدن فایل require شده در تمام فانکشن ها


    class class_name{
    public function __construct() {
    require_once 'config.php';
    }
    public function edit()
    {
    // مابقی دستورات
    }

    public function insert()
    {
    // مابقی دستورات
    }
    }
    $cls = new class_name();
    $cls->edit();
    $cls->insert();

    موقع ایجاد آبجکتی از کلاس اون فایل فراخوانی میشه...
    و تا اون آبجکت free نشده باشه اون فایل هست...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: شناخته شدن فایل require شده در تمام فانکشن ها

    تو config.php چی داری که میخای توی توابع بهشون دسترسی پیدا کنی ؟
    مشکل اینه که توابع فقط متغییر هایی رو میشناسن که بهشون پاس داده بشن یا اینکه توی اسکوپ خودشون تعریف شده باشن
    یا باید همینجوری اینکلود کنی تو تابع یا به عنوان آرگومان پاس بدی بهشون

تاپیک های مشابه

  1. آموزش نمایش میزان کپی شدن فایل با ProgressBar در دلفی
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1402, 21:13 عصر
  2. شناخته شدن فایل ایجاد شده با ویژوال در ویندوز
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 00:52 صبح
  3. نمایش میزان کپی شدن فایل با ProgressBar در دلفی
    نوشته شده توسط Laia2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 13:50 عصر
  4. گرفتن اشاره گر از یک فایل لود شده در Stream برای پخش کردن در KDTele
    نوشته شده توسط Touska در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •