نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

  1. #1

    انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    چطور میشه از AutoComplate در سی شارپ استفاده کرد؟ من از این روش استفاده میکنم
    http://www.c-sharpcorner.com/blogs/a...l-c-sharp-2010
    یکسری مشکلات دارم
    1) حتما حروف اولش در سرچ باید باشه اگه حروف اولش در سرچ نباشه اون آیتم پیدا نمیشه؟ چرا؟ بصورت %Like% پیدا نمیکنه؟
    2) بعد ازاینکه مقداری پیدا شد حتما باید با ماوس بر روی آن کلیک کردتا انتخاب شود با کلید های جهت نما روی مقادر پیدا شده رفته و کلید اینتر زده بشه اون تکست خالی میشه؟

    3) من یکجای با ادغام (لیست باکس+تکس باکس) دیدم ایا این روش را کسی میدونه چطوری هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    با AutoComplate به نتیجه نمیرسی،
    3
    ) من یکجای با ادغام (لیست باکس+تکس باکس) دیدم ایا این روش را کسی میدونه چطوری هست؟
    این روش خوبه حتی من با تکست باکس و دیتاگرید اینکارو کردم

    Untitled.png

    اینم یه نمونه با لیست باکس

    Unt3itled.png

  3. #3

    نقل قول: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    با AutoComplate به نتیجه نمیرسی،
    3

    این روش خوبه حتی من با تکست باکس و دیتاگرید اینکارو کردم

    Untitled.png

    اینم یه نمونه با لیست باکس

    Unt3itled.png
    اگه ممکنه بگید چطور با لیست باکس اینکار را انجام باید بدم؟
    تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    مانند شکل یه لیست باکس بنداز زیر تکست ، لیست باکس رو پیشفرض hide کن
    دیتا تیبلت رو بایند که لیست ویو
    در رویداد تکست چنج تکست باکس جستجو رو بزن، و شرط بزار اکه دیتا تیبل خالی نبود، لیست باکس show بشه
    در رویداد keyDown تکست باکس وقتی اینتر خورد، و لیست باکس هم hide نبود، روی لیست باکس فکوس بشه
    در رویداد keyDown لیست باکس وقتی اینتر خورد و همچنین رویداد دابل کلیک ، متن انتخاب شده لیست باکس رو بگیر (هرکاری دلت میخاد بکن) و لیست باکس رو hideکن

            SqlConnection conn;
    SqlDataAdapter da;
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.Hide();
    conn = new SqlConnection("server=.;database=test ; trusted_connection=true;");
    da = new SqlDataAdapter("",conn);
    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string sql = "select * from tbl1 where col1 like '%{0}%'";
    sql = string.Format(sql, textBox1.Text);

    da.SelectCommand.CommandText = sql;

    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    listBox1.DisplayMember = "col1";
    listBox1.DataSource = dt;

    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    listBox1.Show();
    }
    else
    {
    listBox1.Hide();
    }

    }

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    if (listBox1.Visible)
    {
    listBox1.Focus();
    }
    }
    }

    private void listBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    textBox1.Text = listBox1.Text;
    listBox1.Hide();
    }
    }

    private void listBox1_DoubleClick(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = listBox1.Text;
    listBox1.Hide();
    }


    در کدهای بالا به محض اینکه دوتا اینتر بزنی نتیجه کار رو میبینی
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : یک شنبه 11 تیر 1396 در 18:08 عصر

  5. #5

    نقل قول: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    تشکر مهندس عالی بود
    من این تیکه کد را به برنامه تون اضافه کردم که کلیدهای جهت نما هم فوکس انجام بشه
     private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter || e.KeyCode==Keys.Down|| e.KeyCode==Keys.Up)
    {
    if (listBox1.Visible)
    {
    listBox1.Focus();
    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتخاب آیتم پیدا شده در AutoComplate توسط کلیدهای جهت نما

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر مهندس عالی بود
    من این تیکه کد را به برنامه تون اضافه کردم که کلیدهای جهت نما هم فوکس انجام بشه
     private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter || e.KeyCode==Keys.Down|| e.KeyCode==Keys.Up)
    {
    if (listBox1.Visible)
    {
    listBox1.Focus();
    }
    }
    }
    البته up اینجا به درد نمیخوره
    میتونی یه کد جدا هم واسه Keys.Escape بنویسی، در صورت انصراف کاربر، لیست باکس hide بشه و امثالهم..
            private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter || e.KeyCode == Keys.Down )
    {
    if (listBox1.Visible)
    {
    listBox1.Focus();
    }
    }
    if ( e.KeyCode == Keys.Escape )
    {
    listBox1.Hide();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن بیشترین آیتم تکرار شده در یک لیست
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 11:52 صبح
  2. سوال: جستجو در فایل xml و ریختن آیتم پیدا شده در listbox (کد)
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 20:30 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 00:15 صبح
  4. سوال: حرکت روبات توسط کلیدهای جهت نما
    نوشته شده توسط gilda azary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 13:58 عصر
  5. انتخاب یک آیتم مشخص شده در grid یا listbox
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •