نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده از intent

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    استفاده از intent

    دوستان سطح دسترسی از طریق intent چجوری میشه گرفت
    من یه برنامه نوشتم که دسترسی ارسال مسیج میخواد
    برنامه رو ارسال کردم واسه کافه بازار مبگه باید دسترسی رو از طریق intent بگیری
    میشه راهنمایی کنید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله e_q_sun : شنبه 10 تیر 1396 در 19:21 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: استفاده از intent

    روش کلی استفاده از intent ها به شکل زیر هست. مثال زیر صفحه یک developer رو در کافه بازار نشون میده. حالا شما می تونید به جای command مثلا دستور مربوط به ارسال message رو قرار بدید
    پیشنهاد می کنم اول درباره مفهوم intent در آندروید مطالعه کنید
    procedure TBazaarAPI.GoDeveloperPage;
    var
    Intent: JIntent;
    Command: string;
    begin
    try
    Command := 'bazaar://collection?slug=by_author&aid=' + DeveloperID;
    Intent := TJIntent.JavaClass.init(TJIntent.JavaClass.ACTION_ VIEW,
    TJnet_Uri.JavaClass.parse(StringToJString(Command) ));
    Intent.setPackage(StringToJString('com.farsitel.ba zaar'));
    SharedActivity.startActivity(Intent);
    except
    on E: Exception do
    begin
    raise Exception.Create(E.Message);
    end;
    end;


    end;

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    نقل قول: استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    روش کلی استفاده از intent ها به شکل زیر هست. مثال زیر صفحه یک developer رو در کافه بازار نشون میده. حالا شما می تونید به جای command مثلا دستور مربوط به ارسال message رو قرار بدید
    پیشنهاد می کنم اول درباره مفهوم intent در آندروید مطالعه کنید
    procedure TBazaarAPI.GoDeveloperPage;
    var
    Intent: JIntent;
    Command: string;
    begin
    try
    Command := 'bazaar://collection?slug=by_author&aid=' + DeveloperID;
    Intent := TJIntent.JavaClass.init(TJIntent.JavaClass.ACTION_ VIEW,
    TJnet_Uri.JavaClass.parse(StringToJString(Command) ));
    Intent.setPackage(StringToJString('com.farsitel.ba zaar'));
    SharedActivity.startActivity(Intent);
    except
    on E: Exception do
    begin
    raise Exception.Create(E.Message);
    end;
    end;


    end;
    ممنون از پاسختون
    در خوصوص intent من هرچی سرچ میکنم چیزی گیرم نمیاد که بدردم بخوره.
    میشه راهنمایی کنید
    اینطور که متوجه شدم (البته اگه درست فهمیده باشم)توی این کد از api کافه باز استفاده شده
    خوب در صورتی که بخوام بدن ارتباط با کافه بازار از intent استفاده کنم چجوریه
    در صورت امکان یه لینک مرجعی معرفی کنید که بتونم ازش آموزش بگیرم.ممنون میشم دوست گرامی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: استفاده از intent

    جهت ارسال sms می تونید از کد زیر استفاده کنید
    uses   Androidapi.JNI.GraphicsContentViewText
    ,Androidapi.JNI.Net, Androidapi.Helpers;


    procedure TForm3.SendSMS(aMobile, aMessage: string);
    var
    Intent: JIntent;
    Command: string;
    begin
    try
    Command := 'smsto:' + aMobile;
    Intent := TJIntent.JavaClass.init(TJIntent.JavaClass.ACTION_ VIEW,
    TJnet_Uri.JavaClass.parse(StringToJString(Command) ));
    Intent.putExtra(StringToJString('sms_body'), StringToJString(aMessage));
    SharedActivity.startActivity(Intent);
    except
    on E: Exception do
    begin
    raise Exception.Create(E.Message);
    end;
    end;
    end;


    در کل زمانیکه شما می خواهید کاری رو در آندروید انجام بدید می تونید یا از داخل برنامه خودتون انجام بدید که احتیاج به Permission مربوطه دارید
    یا این کار رو به یک برنامه دیگه بسپارید که این کار با استفاده از intent انجام میشه. یه چیزی مثل ShelExecute در ویندوز می مونه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: استفاده از intent

    کد باز کردن یک صفحه وب با intent
    procedure TAndroidTools.OpenURL(aURL: string);const
    MethodName = 'OpenURL';
    var
    Intent: JIntent;
    Command: string;
    begin
    try
    Intent := TJIntent.JavaClass.init(TJIntent.JavaClass.ACTION_ VIEW,
    TJnet_Uri.JavaClass.parse(StringToJString(aURL)));
    SharedActivity.startActivity(Intent);
    except
    on E: Exception do
    begin
    raise Exception.Create(E.Message);
    end;
    end;
    end;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: استفاده از intent

    دوست عزیز niceboy.
    کد ارسال پیامک بود(به قرار زیر) چجوری میتونم delivery رو دریافت کنم؟
    تا حالا این کار رو انجام دادی؟
    procedure SendSMS_InApp (Target,TText:string);
    var
    smsTo: JString;
    smsManager: JSmsManager;

    begin

    smsManager := TJSmsManager.JavaClass.getDefault;
    smsTo := StringToJString(Target);
    smsManager.sendTextMessage(smsTo, nil, StringToJString(TText), nil,JInt);

    end;


    برای دریافت Delivery جایی که من در فرمان sendText نوشته ام JInt.
    این متغیر از نو JpendingIntent هست،حالا چجوری میتونم این رو بخونم برای اینکه یک پیامک ارسال شده یا نه؟

    توی سایت stackoverflow سوالم رو مطرح کردم،جواب هم دادن ولی من متوجه نشدم.اگر شما تونسته اید ممنون میشم راهنمایی کنید.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    نقل قول: استفاده از intent

    دوست گرامی niceboy
    من برای ارسال مسیج از کدی استفاده میکنم که جناب عباسی نوشتن
    آیا برای intent حتما باید از کدی استفاده کنم که شما معرفی کردی یا از این هم میشه استفاده کرد؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: استفاده از intent

    فرق کد من با کد دوست عزیزم در اینکه:
    کد من مستقیم ارسال میکنه اما delivery نداره.
    کد niceboy از طریق massenger خود گوشی ارسال مبکنه و باید حتما دکمه Send رو بزنی و delivery داره.
    یک بار هردو کد رو استفاده کن،تفاوتش رو متوجه میشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط e_q_sun مشاهده تاپیک
    دوست گرامی niceboy
    من برای ارسال مسیج از کدی استفاده میکنم که جناب عباسی نوشتن
    آیا برای intent حتما باید از کدی استفاده کنم که شما معرفی کردی یا از این هم میشه استفاده کرد؟؟
    باید از کدی که من نوشتم استفاده کنید
    شما در پست اول سوالی پرسیدی که جوابش استفاده از intent هست اگه از کدی که آقای عباسی گفتند استفاده کنی که باز مشکل permission خواهی داشت و بازار برنامه ات رو تایید نمی کنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: استفاده از intent

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز niceboy.
    کد ارسال پیامک بود(به قرار زیر) چجوری میتونم delivery رو دریافت کنم؟
    تا حالا این کار رو انجام دادی؟
    procedure SendSMS_InApp (Target,TText:string);
    var
    smsTo: JString;
    smsManager: JSmsManager;

    begin

    smsManager := TJSmsManager.JavaClass.getDefault;
    smsTo := StringToJString(Target);
    smsManager.sendTextMessage(smsTo, nil, StringToJString(TText), nil,JInt);

    end;


    برای دریافت Delivery جایی که من در فرمان sendText نوشته ام JInt.
    این متغیر از نو JpendingIntent هست،حالا چجوری میتونم این رو بخونم برای اینکه یک پیامک ارسال شده یا نه؟

    توی سایت stackoverflow سوالم رو مطرح کردم،جواب هم دادن ولی من متوجه نشدم.اگر شما تونسته اید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما باید یک Listener تعریف تا وقتی Delivery اومد بتونی دریافت کنی
    در لینک زیر با مثال توضیح داده، از این کد استفاده کن اگه سوالی داشتی در خدمتم
    https://stackoverflow.com/questions/...tent-in-delphi

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: استفاده از intent

    ممنون ولی
    این لینکی که گذاشتی،سوال خودمه تو Stackoverflow.
    ولی در پاسخ پایین که یه یونیت نوشته بود من نتونستم باز هم deliver رو دریافت کنم،کلی خطا داشت،رفع عیب هم کردم ولی جواب نداد.

    خودت میتونی توضیح روان بدی؟یا مثال درست که کار کنه؟
    چون یک پروژه بود خیلی وقته نوشته بودم ولی بدلیل عدم گرفتن deliver نتونستم کاملش کنم و همین طور داره خاک میخوره.
    ممنون میشم کمکم کنی

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    نقل قول: استفاده از intent

    با چه دستوری میتونم دسترسی مسیج رو از داخل برنامه بگیرم
    کدهایی که معرفی شدن باعث میشه موقع ارسال مسیج صفحه مسیج باز بشه
    من میخوام بعد از نصب،موقع اجرا دسترسی رو بگیره بعد بشه مسیج رو مستقیم ارسال کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال : باز کردن یک directory با استفاده از intent
    نوشته شده توسط mahdi_armed در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1394, 12:33 عصر
  2. ارسال پیام با استفاده از intent
    نوشته شده توسط reza_azizi2010 در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 16:25 عصر
  3. استفاده از intent در صفحاتی که از اکتیویتی extends نشده اند؟
    نوشته شده توسط reza_azizi2010 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 10:33 صبح
  4. کمک در برنامه نویسی با استفاده از intent
    نوشته شده توسط abdoullah.aberi در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1391, 17:01 عصر
  5. استفاده از intent
    نوشته شده توسط abdoullah.aberi در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •