نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کلیک موس

  1. #1

    Post کلیک موس

    سلام
    چطور میشه تو #C وقتی کلیک موس را نگه میداری ، موس هی کلیک کنه و رها کنه یعنی ( left down و left up کنه ) بعد وقتی دستت رو از روی کلیک موس برداری برنامه متوقف بشه


    اگه دوستان محبت کنن کدش رو قرار بدن ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: کلیک موس

    namespace WindowsFormsApplication1{
    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private const uint MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = 0x0002;
    private const uint MOUSEEVENTF_LEFTUP = 0x0004;
    [DllImport("user32.dll")]
    private static extern void mouse_event(uint dwFlags, uint dx, uint dy, uint dwData, uint dwExtraInf);
    private void textBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {


    try
    {
    uint x = (uint)Cursor.Position.X;
    uint y = (uint)Cursor.Position.Y;
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0);//make left button down
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0);//make left button up
    }
    catch (Exception exception)
    {
    Console.WriteLine(exception);
    throw;
    }
    }


    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = "b";
    }
    private void textBox1_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Exit();
    }
    }
    }



  3. #3

    نقل قول: کلیک موس

    ممنون بابت کد
    ولی من میخوام وقتی کلیک موس رو نگه داشتم عمل ( left down و left up ) نشانه گر موس در ویندوز کار کنه نه روی فرم
    وقتی که دستم رو از روی کلیک برداشتم دیگه کار نکنه
    یعنی کلیک موس رو نگه میداری به صورت اتوماتیک موس خودش کلیک کنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: کلیک موس

    نقل قول نوشته شده توسط EH 3 AN مشاهده تاپیک
    ممنون بابت کد
    ولی من میخوام وقتی کلیک موس رو نگه داشتم عمل ( left down و left up ) نشانه گر موس در ویندوز کار کنه نه روی فرم
    وقتی که دستم رو از روی کلیک برداشتم دیگه کار نکنه
    یعنی کلیک موس رو نگه میداری به صورت اتوماتیک موس خودش کلیک کنه
    دقیقا کجا میخواهید کلیک کنید ؟

    ثانیه ای چند بار میخواهید کلیک انجام بشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص کلیک موس خارج از فرم برنامه
    نوشته شده توسط lizbazar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 09:58 صبح
  2. چگونگی تشخیص پایین بودن چپ کلیک موس
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 16:00 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 23:13 عصر
  4. تشخیص محل کلیک موس
    نوشته شده توسط User-os در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 12:38 عصر
  5. dblookupcombobox و کلیک موس روی آیتمها
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •