نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن پروپرتی تصویر

  1. #1

    خواندن پروپرتی تصویر

    سلام چطوری میتونم پروپرتی‌های یک تصویر مثل عنوان، نوع دوربین و ... رو بخونم

  2. #2

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    مشکل اینجاست UndefinedProperty

    BufferedImage image = null;
    try {
    image = ImageIO.read(new File("d:\\tst.jpg"));
    Object p=image.getProperty("description",null);


    System.out.println(p);




    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }


    نمی‌دونم چیکارش کنم
    آخرین ویرایش به وسیله mrb.developer : دوشنبه 12 تیر 1396 در 10:00 صبح

  3. #3

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    کسی به این مشکل برنخورده

  4. #4

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    هیچکس نبود جواب بده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    تابع ImageIO.read خصیصه ها (Properties) رو نمی خونه.
    در نتیجه اگر اطلاعات خاصی به جز تاریخ و حجم اینا خواستید باید از کتابخونه های مخصوص اینکار مثل Imagero استفاده کنید. یه جا این کتابخونه هم معرفی کرده بودند:
    https://drewnoakes.com/code/exif/
    یا
    https://github.com/drewnoakes/metadata-extractor/

  6. #6

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    تابع ImageIO.read خصیصه ها (Properties) رو نمی خونه.
    در نتیجه اگر اطلاعات خاصی به جز تاریخ و حجم اینا خواستید باید از کتابخونه های مخصوص اینکار مثل Imagero استفاده کنید. یه جا این کتابخونه هم معرفی کرده بودند:
    https://drewnoakes.com/code/exif/
    یا
    https://github.com/drewnoakes/metadata-extractor/
    مشکل اینه که حجم و تاریخ رو هم نول بر میگردونه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    خب من نگفتم برای حجم و تاریخ از این میتونید استفاده کنید. برای حجم و تاریخ می تونید از کد زیر استفاده کنید:
    import java.io.File;
    import java.io.IOException;
    import java.nio.file.Files;
    import java.nio.file.Path;
    import java.nio.file.attribute.BasicFileAttributes;

    public class App {
    public static void main(String[] args) throws IOException {
    Path file = new File("/path/to/file.jpg").toPath();
    BasicFileAttributes attr = Files.readAttributes(file, BasicFileAttributes.class);
    System.out.println("creationTime: " + attr.creationTime());
    System.out.println("lastAccessTime: " + attr.lastAccessTime());
    System.out.println("lastModifiedTime: " + attr.lastModifiedTime());
    System.out.println("size: " + attr.size());
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    خب من نگفتم برای حجم و تاریخ از این میتونید استفاده کنید. برای حجم و تاریخ می تونید از کد زیر استفاده کنید:
    import java.io.File;
    import java.io.IOException;
    import java.nio.file.Files;
    import java.nio.file.Path;
    import java.nio.file.attribute.BasicFileAttributes;

    public class App {
    public static void main(String[] args) throws IOException {
    Path file = new File("/path/to/file.jpg").toPath();
    BasicFileAttributes attr = Files.readAttributes(file, BasicFileAttributes.class);
    System.out.println("creationTime: " + attr.creationTime());
    System.out.println("lastAccessTime: " + attr.lastAccessTime());
    System.out.println("lastModifiedTime: " + attr.lastModifiedTime());
    System.out.println("size: " + attr.size());
    }
    }
    متشکر از جوابتون اینها رو قبلا استفاده کردم چیزی که من میخوام بر گرونن مدل دوربین و مارک دوربینه که جز پروپرتی‌های عکسه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    خب این موضوع رو که تو پست اول گفتم. برای اون اطلاعات باید از کتابخونه هایی که معرفی کردم استفاده کنید. گفته بودم "تابع ImageIO.read خصیصه ها (Properties) رو نمی خونه.".
    از کتابخونه Metadata extractor استفاده کردم، کد زیر که در سایت خودشون هم معرفی شده بود رو اجرا کردم:
    import com.drew.imaging.ImageMetadataReader;
    import com.drew.imaging.ImageProcessingException;
    import com.drew.metadata.Directory;
    import com.drew.metadata.Metadata;
    import com.drew.metadata.Tag;
    import java.io.File;
    import java.io.IOException;


    public class Main {

    public static void main(String[] args) throws ImageProcessingException, IOException {
    File file=new File("/path/to/file.jpg");
    Metadata metadata = ImageMetadataReader.readMetadata(file);

    for (Directory directory : metadata.getDirectories()) {
    for (Tag tag : directory.getTags()) {
    System.out.format("[%s] - %s = %s\n",
    directory.getName(), tag.getTagName(), tag.getDescription());
    }
    if (directory.hasErrors()) {
    for (String error : directory.getErrors()) {
    System.err.format("ERROR: %s", error);
    }
    }
    }
    }
    }


    و برای یک عکس اطلاعات زیر رو خروجی داد:

    [JPEG] - Compression Type = Baseline
    [JPEG] - Data Precision = 8 bits
    [JPEG] - Image Height = 1920 pixels
    [JPEG] - Image Width = 2560 pixels
    [JPEG] - Number of Components = 3
    [JPEG] - Component 1 = Y component: Quantization table 0, Sampling factors 2 horiz/2 vert
    [JPEG] - Component 2 = Cb component: Quantization table 1, Sampling factors 1 horiz/1 vert
    [JPEG] - Component 3 = Cr component: Quantization table 1, Sampling factors 1 horiz/1 vert
    [Exif IFD0] - Image Width = 2560 pixels
    [Exif IFD0] - Image Height = 1920 pixels
    [Exif IFD0] - Make = SAMSUNG
    [Exif IFD0] - Model = GT-I8552
    [Exif IFD0] - Orientation = Top, left side (Horizontal / normal)
    [Exif IFD0] - X Resolution = 72 dots per inch
    [Exif IFD0] - Y Resolution = 72 dots per inch
    [Exif IFD0] - Resolution Unit = Inch
    [Exif IFD0] - Software = I8552XXAMDB
    [Exif IFD0] - Date/Time = 2015:02:24 10:13:01
    [Exif IFD0] - YCbCr Positioning = Center of pixel array
    [Exif SubIFD] - Exposure Time = 1/1520 sec
    [Exif SubIFD] - F-Number = f/2.7
    [Exif SubIFD] - Exposure Program = Aperture priority
    [Exif SubIFD] - ISO Speed Ratings = 50
    [Exif SubIFD] - Exif Version = 2.20
    [Exif SubIFD] - Date/Time Original = 2015:02:24 10:13:01
    [Exif SubIFD] - Date/Time Digitized = 2015:02:24 10:13:01
    [Exif SubIFD] - Components Configuration = YCbCr
    [Exif SubIFD] - Exposure Bias Value = 0 EV
    [Exif SubIFD] - Max Aperture Value = f/2.7
    [Exif SubIFD] - Metering Mode = Center weighted average
    [Exif SubIFD] - Flash = Flash fired
    [Exif SubIFD] - Focal Length = 3.4 mm
    [Exif SubIFD] - User Comment = User comments
    [Exif SubIFD] - FlashPix Version = 1.00
    [Exif SubIFD] - Color Space = sRGB
    [Exif SubIFD] - Exif Image Width = 2560 pixels
    [Exif SubIFD] - Exif Image Height = 1920 pixels
    [Exif SubIFD] - Exposure Mode = Auto exposure
    [Exif SubIFD] - White Balance Mode = Auto white balance
    [Exif SubIFD] - Scene Capture Type = Standard
    [Samsung Makernote] - Maker Note Version = 1.00
    [Samsung Makernote] - Device Type = Cell Phone
    [Samsung Makernote] - Unknown tag (0x000c) = 0
    [Samsung Makernote] - Unknown tag (0x0010) = 23/24613
    [Samsung Makernote] - Unknown tag (0x0040) = 0
    [Samsung Makernote] - Unknown tag (0x0050) = 1
    [Samsung Makernote] - Face Detect = Off
    [Interoperability] - Interoperability Index = Recommended Exif Interoperability Rules (ExifR98)
    [Interoperability] - Interoperability Version = 1.00
    [Exif Thumbnail] - Image Width = 320 pixels
    [Exif Thumbnail] - Image Height = 240 pixels
    [Exif Thumbnail] - Compression = JPEG (old-style)
    [Exif Thumbnail] - Orientation = Top, left side (Horizontal / normal)
    [Exif Thumbnail] - X Resolution = 72 dots per inch
    [Exif Thumbnail] - Y Resolution = 72 dots per inch
    [Exif Thumbnail] - Resolution Unit = Inch
    [Exif Thumbnail] - Thumbnail Offset = 866 bytes
    [Exif Thumbnail] - Thumbnail Length = 18151 bytes
    [Huffman] - Number of Tables = 4 Huffman tables
    [File] - File Name = file.jpg
    [File] - File Size = 3280308 bytes
    [File] - File Modified Date = Tue Feb 24 10:13:02 +03:30 2015

  10. #10

    نقل قول: خواندن پروپرتی تصویر

    متشکر حل شد
    مشکل از من بود، من توی تگ‌ها دنبال چیزی مثل CameraMaker می‌گشتم که اینجا با تگ Make اومده بود و من دقت نمی‌کردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن بایت تصویر ذخیره شده
    نوشته شده توسط comptech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 23:12 عصر
  2. خواندن یک تصویر از اینترنت
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 01:06 صبح
  3. سوال: خواندن یک تصویر از دیتابیس SQL در VB6
    نوشته شده توسط sammy در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:33 صبح
  4. خواندن اندازه تصویر بدون لود کردن
    نوشته شده توسط small_programmer در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 09:44 صبح
  5. نوشتن و خواندن یک تصویر در بانک اطلاعاتی پارادوکسdelphi5
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 دی 1382, 09:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •