نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ایجاد validation در html helper

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question مشکل در ایجاد validation در html helper

    سلام به شما . من در برنامه Validation گذاشتم . که بعد از اینکه دکمه Submit زده میشه بررسی کنه ببینه گر خالی بود بگه باید فیلد رو وارد کنی....
    ولی قبل از اینکه دکمه Submit زده بشه , در زمان اینکه صفحه بلافاصله لود میشه این متن Validation که فیلد خالی هست , نمایش داده میشه .... باید چه کار کنم ؟
    کدها رو میگذارم اگر تونستید راهنماییم کنید .متشکرم





    public class PersonAdmin
    {
    [Display(Name = "نام کاربری")]
    [RegularExpression("^(09|989|9)(0[0-9]|1[0-9]|2[0-9]|3[0-9])[0-9]{7}$",
    ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.IncorrectMobileNumberForma t)]
    [Required(ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.FieldRequired)]
    public string UserName { get; set; }//Mobile


    [Display(Name = "کلمه عبور")]
    [Required(ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.FieldRequired)]
    [StringLength(50, ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.FieldLength)]
    public string Password { get; set; }


    [Display(Name = "تکرار کلمه عبور")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Compare("Pas sword", ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.VerifiedPassword)]
    [StringLength(50, ErrorMessage = ApplicationRegisterKeys.FieldLength)]
    public string VerifiedPassword { get; set; }
    }




    <body>
    <div class="container">
    @using (Html.BeginForm("GetVerificationCode", "Home", FormMethod.Post, new { @class = "form-signin" }))
    {
    <div class="text-center top-16">
    <img id="profile-img" class="profile-img-card img-circle" src="//ssl.gstatic.com/accounts/ui/avatar_2x.png" style="width: 100px;" />
    <h2 class="form-signin-heading">تغییر کلمه عبور</h2>
    </div>
    <div class="control-label">
    <label class="control-label col-lg-4">نام کاربری</label>
    <div class="col-lg-12">
    @Html.TextBoxFor(x => x.UserName, new { @class = "form-control", placeholder = "شماره موبایل" })
    @Html.ValidationMessageFor(x => x.UserName)
    </div>
    <div class="login-wrap">
    <button class="btn btn-lg btn-login btn-block" type="submit" >ارسال کد تایید</button>
    </div>
    <p class="col-lg-4" id="invalidUsername" style="display:none;color:red">کاربری با این مشخصات در سیستم نمی باشد</p>
    </div>
    }
    </div>
    </body>



    [HttpGet]
    public ActionResult EntranceChangePassword(PersonAdmin personAdmin)
    {
    return View();
    }


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در ایجاد validation در html helper

    متوجه مشکلم شدم . من نباید در ورودی Action که Http post بود کلاس مدلم رو می فرستادم

    [HttpGet]
    public ActionResult EntranceChangePassword( )
    {
    return View();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در html و css
    نوشته شده توسط xterminator در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1393, 19:56 عصر
  2. مشکل در HTML
    نوشته شده توسط forbidden_1991 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 08:53 صبح
  3. سوال: مشکل در html و php
    نوشته شده توسط ali200reza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 16:46 عصر
  4. مشکل ِ خواندن از xml و ایجاد جدول در html
    نوشته شده توسط sas523 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 09:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •