نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

  1. #1

    گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    سلام دوستان

    من یه کلاس دارم که یه سری فیلد ها داخلش هست

    همین فیلد هارو داخل یه فایل xml هم ذخیره کرده

    حالا میخوام نام هر فیلد رو که از فایل میخونم که به صورت یه رشته هست رو تو برنامه مقداری که داخل فیلد هست رو بدست بیارم

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یه کلاس دارم که یه سری فیلد ها داخلش هست

    همین فیلد هارو داخل یه فایل xml هم ذخیره کرده

    حالا میخوام نام هر فیلد رو که از فایل میخونم که به صورت یه رشته هست رو تو برنامه مقداری که داخل فیلد هست رو بدست بیارم

    ممنونم
    کجاش مشکل داری؟ خوندن از اگزمل؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    کجاش مشکل داری؟ خوندن از اگزمل؟

    نه دوست عزیز

    فرض کن ورودی تابع من یه کلاسه با سه تا پارمتر که دوتا از این پارامترها اسمشونو تو یه فایل xml ذخیره کردم

    حاالا اسم این دوتا پارامترو از xml میخونم و میخوام پارامترهای کلاس که به این اسم هستن مقدارشونو بفرستم به خروجی

    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

    ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز

    فرض کن ورودی تابع من یه کلاسه با سه تا پارمتر که دوتا از این پارامترها اسمشونو تو یه فایل xml ذخیره کردم

    حاالا اسم این دوتا پارامترو از xml میخونم و میخوام پارامترهای کلاس که به این اسم هستن مقدارشونو بفرستم به خروجی

    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

    ممنونم
    یه کلاس بنویس تو سازنده اش مسیر اگزمل رو بخاد
    فیلد هاتو بصورت پابلیک تعریف کن
    تو همون تابع سازنده ، مقادیر رو بگیر و به فیلدهات مقدار بده
    همین

  5. #5

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    یه کلاس بنویس تو سازنده اش مسیر اگزمل رو بخاد
    فیلد هاتو بصورت پابلیک تعریف کن
    تو همون تابع سازنده ، مقادیر رو بگیر و به فیلدهات مقدار بده
    همین

    فکر کنم منظورمو نرسوندم

    ببین من مشکلی بامقدار دهی کلاس و خوندن از xml ندارم

    ببین فرض کن یه کلاس مثه این داریم


    public class tmp
    {
    public string a{get;set;}
    public int b{get;set;}
    }


    حالا یه string هم داریم به اینصورت

    string c="a";


    مقدار داخل متغیر c اسم یکی از پارامترهای کلاس tmp هستش.

    حالا من میخوام بدونم چطوری مقدار داخل پارامتر a رو بخونم با استفاده از مقداری که داخل متغیر c هستش؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    چرا اینجوری پس؟
    بنویس
      string c = temp.a;

    وخودتو خلاص کن;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 13 تیر 1396 در 22:40 عصر

  7. #7

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    دوست عزیز ممنونم که پیگیری میکنی

    ولی کلا من یه چیز دیگه میخوام

    متغیر c مشخص میکنه که من مقدار کدوم پارامتر رو بخونم ممکنه داخل c پارامتر a یا شاید b باشه

    در واقع من میخوام با اسم پارامتر که بهصورت string هستش مقدار داخلشو بدست بیارم

    بازم ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    اون وقت باید کلا یه کار دیگه بکنی،
    بجای متغیر "A" اسم تگ مورد نظر در اگزمل رو بفرستی به کلاس و مقدارشو بخونی

    <datatable>
    <a>ali shahryari</a>
    <b>1362/03/25</b>
    </datatable>

  9. #9

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    اون وقت باید کلا یه کار دیگه بکنی،
    بجای متغیر "A" اسم تگ مورد نظر در اگزمل رو بفرستی به کلاس و مقدارشو بخونی

    <datatable>
    <a>ali shahryari</a>
    <b>1362/03/25</b>
    </datatable>

    بازم ممنون

    اینجوری فرض کن من یه تابع دارم که کلاس tmp ورودیشه

    من اینجور کدی میخوام


    ("a").getvalue();


    یعنی به جای tmp.a کد بالا رو بنویسم
    a رو به صورت استرینگ بدم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    بازم ممنون

    اینجوری فرض کن من یه تابع دارم که کلاس tmp ورودیشه

    من اینجور کدی میخوام


    ("a").getvalue();


    یعنی به جای tmp.a کد بالا رو بنویسم
    a رو به صورت استرینگ بدم
    خب منم همونو میگم، تگ های داخل اگزمل (اسمهاش، ولیوهاش نه) رو بده ، در دخل تابعت برشگردون

        class temp 
    {
    public string getValue(string tag)
    {
    DataTable dt = new DataTable("myDB");
    dt.Columns.Add("a");
    dt.Columns.Add("b");
    dt.ReadXml("test.xml");
    string value = "" ;
    value = dt.Rows[0][tag].ToString();
    return value;
    }
    }


            private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    temp tmp = new temp();
    string c = tmp.getValue("a");
    }



    اینم اگزمل:
    <?xml version="1.0" standalone="yes"?>
    <DocumentElement>
    <myDB>
    <a>ali shahryari</a>
    <b>1362/03/25</b>
    </myDB>
    </DocumentElement>


    کلاس temp ویرایش شد، نیازی به حلقه و شرط نبود
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : سه شنبه 13 تیر 1396 در 17:52 عصر دلیل: کلاس temp ویرایش شد، نیازی به حلقه و شرط نبود

  11. #11

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    سلام

    این کلاس رو در نظر بگیرید

    public class Sample
    {
    public int SampleProperty { get; set; }


    public int SampleField;


    public Sample(int input)
    {
    SampleProperty = input;
    SampleField = input;
    }
    }



    کدی که شما نیاز دارید:

    var sample = new Sample(51);


    //برای گرفتن مقدار پراپرتی با نام
    var propertyValue = sample.GetType().GetProperty("SampleProperty").Get Value(sample, null).ToString();


    //برای گرفتن مقدار فیلد با نام
    var fieldValue = sample.GetType().GetField("SampleField").GetValue( sample).ToString();



    نام هایی که بعنوان پارامتر جلوی متدهای GetProperty و GetField نوشته شدن رو شما تعیین می کنید (شما از فایل xml می خونید)



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  12. #12

    نقل قول: گرفتن مقدار یکی از پارامترهای کلاس با استفاده از نام به صورت string

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام

    این کلاس رو در نظر بگیرید

    public class Sample
    {
    public int SampleProperty { get; set; }


    public int SampleField;


    public Sample(int input)
    {
    SampleProperty = input;
    SampleField = input;
    }
    }



    کدی که شما نیاز دارید:

    var sample = new Sample(51);


    //برای گرفتن مقدار پراپرتی با نام
    var propertyValue = sample.GetType().GetProperty("SampleProperty").Get Value(sample, null).ToString();


    //برای گرفتن مقدار فیلد با نام
    var fieldValue = sample.GetType().GetField("SampleField").GetValue( sample).ToString();



    نام هایی که بعنوان پارامتر جلوی متدهای GetProperty و GetField نوشته شدن رو شما تعیین می کنید (شما از فایل xml می خونید)



    موفق باشید

    ممنون من دنبال همین بودم دیروز بعد از کلی سرچ پیداش کردم


    بازم ممنونم دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن دیتای جدید از دیتابیس به صورت دوره ای
    نوشته شده توسط mehdihalla در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 16:18 عصر
  2. سوال: نوشتن یا خواندن از مموری به صورت String
    نوشته شده توسط Reza-HNA در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1393, 17:27 عصر
  3. گرفتن مقدار return از SQL در Delphi با ADO
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 08:59 صبح
  4. گرفتن خروجی اکسل در وی بی با استفاده از کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 16:30 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •