نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارور فایل 2003 در 2007 و 2010

  1. #1

    ارور فایل 2003 در 2007 و 2010

    با سلام . یک فایل اکسز 203 برای رویت مشخصات قبلا طراحی شده . اما الان من اکسز 2007 و 2010 نصب کردم . وقتی برنامه را اجرا میکنم ارور میده . در صورتی که همون برنامه در اکسز 2003 درست اجرا میشه و عکس را از مسیر موجود باز میکنه . میشه راهنمایی کنید بگید باید چه کنم که در همه اکسز ها اجرا بشه و عسشو نشون بده ؟
    متن برنامه :
    Private Sub Label56_Click()
    Dim c, s As String
    c = "e:\electron\"
    s = pr.Value
    Set fs = Application.FileSearch
    With fs
    .LookIn = "e:\electron"
    .SearchSubFolders = True
    .FileName = s + ".bmp"
    If .Execute() > 0 Then
    Image43.Picture = c + .FileName
    Else
    .FileName = s + ".jpg"
    Image43.Picture = c + .FileName
    End If
    End With
    End Sub
    به خط پنجم ارور میده


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارور فایل 2003 در 2007 و 2010

    یعنی روی یک ماشین دو ورژن آفیس دارین؟

    هر دو رو پاک و فقط بالاترین ورژن ممکن رو نصب کنین.
    ورژن 2003 و حتی 2007 سالهاست از رده خارج محسوب میشن.
    حداقل ورژن قابل قبول برای ویندوز اکس پی ورژن 2010 و برای بقیه هم 2013 است.

    در اینجا موقتا رفرنس ها و ترتیب اونها رو چک کنین

  3. #3

    نقل قول: ارور فایل 2003 در 2007 و 2010

    من 2003 و 2007 و 2010 را چک کردم . ویندوز منم 7 هست . اما فقط فایل من در اکسز 2003 اجرا میشه و در بقیه در خط پنجم ارور میده . مجبورم تا وقتی با فایلم کار میکنم از آفیس 2003 استفاده کنم . اما مطمئنا راهی هست که این ایراد بر طرف بشه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ارور فایل 2003 در 2007 و 2010

    کدتون رو در تگ code یا vb بگذارین که خوانا باشه

تاپیک های مشابه

  1. استفاده برنامه اکسس 2003 در 2007
    نوشته شده توسط sinas1386 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 09:45 صبح
  2. سوال: ارتقا پايگاه از اكسس 2003 به 2007 يا 2010
    نوشته شده توسط kiss_my_l0ve در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 17:10 عصر
  3. باز نشدن فايل اكسس 2003 در 2007
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 13:41 عصر
  4. مشكل در اجراي bottom هاي access 2003 در 2007
    نوشته شده توسط goli2020 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 15:30 عصر
  5. اشكالات احتمالي اجراي برنامه 2003 در 2007
    نوشته شده توسط Mahsa Hatefi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •