نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: کمک در طراحی ساختار درختی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question کمک در طراحی ساختار درختی

    دوستان ممنون میشم کمک کنید راجب ساختار درختی. مثلا اسم کشور ها که زیر شاخه هر کدوم اسم شهر ها و زیر شاخه شهر ها روستاها باشه.
    کلا هم جدول مورد نیاز هم نحوه کار باهاش. با tree view یا هر چیز دیگه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    ببن توم اسم شهرها یا هر ایتمی برای خودش یه کد یا id داره حالا تو باید یه فیلد پدر هم داشته باشی مثلا بگی مازندارن کدش هست 1001 ساری کدش 2001 ولی کد پدر ساری هست 1001 یا قائمشهر کدش هست 2002 کد پدرش هست 1001 دقت کنی ساری و قائمشهر میشن زیر مجموعه مازندران چون پدرشون گفتیم مازندرانه حالا A مثلا کد پدرش میشه 2002 یعنی A زیر مجموعه قائمشهر میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    ببن توم اسم شهرها یا هر ایتمی برای خودش یه کد یا id داره حالا تو باید یه فیلد پدر هم داشته باشی مثلا بگی مازندارن کدش هست 1001 ساری کدش 2001 ولی کد پدر ساری هست 1001 یا قائمشهر کدش هست 2002 کد پدرش هست 1001 دقت کنی ساری و قائمشهر میشن زیر مجموعه مازندران چون پدرشون گفتیم مازندرانه حالا A مثلا کد پدرش میشه 2002 یعنی A زیر مجموعه قائمشهر میشه.
    خب درسته اما تو پیاده سازیش موندم. مثلا وقتی سلکت کردم نمیدونم چطوری گره های درخت رو ایجاد کنم.

  4. #4

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    اگه میخوای توی صفحات وب پیاده سازی کنی میتونی از jstree استفاده کنی بنظر من ابزار ققدرتمندیه برای تشکیل درخت

    برای جدول هم همنطور که دوستمون گفت میتونی از ساختار parent child استفاده کنی


    یه نگاهی به لینک زیر بنداز

    https://www.jstree.com/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    اگه میخوای توی صفحات وب پیاده سازی کنی میتونی از jstree استفاده کنی بنظر من ابزار ققدرتمندیه برای تشکیل درخت

    برای جدول هم همنطور که دوستمون گفت میتونی از ساختار parent child استفاده کنی


    یه نگاهی به لینک زیر بنداز

    https://www.jstree.com/
    نه با وین فرم کار میکنم . البته یه تابع بازگشتی پیدا کردم و تونستم تو درخت ترسیم کنم.

    private void PopulateTreeView(DataTable dtParent, int parentId, TreeNode treeNode)
    {
    foreach (DataRow row in dtParent.Rows)
    {
    TreeNode child = new TreeNode
    {
    Text = row["Name"].ToString(),
    Value = row["Id"].ToString()
    };
    if (parentId == 0)
    {
    TreeView1.Nodes.Add(child);
    DataTable dtChild = this.GetData("SELECT Id, Name FROM VehicleSubTypes WHERE VehicleTypeId = " + child.Value);
    PopulateTreeView(dtChild, int.Parse(child.Value), child);
    }
    else
    {
    treeNode.ChildNodes.Add(child);
    }
    }
    }

    الان به نظرتون کامپوننتی هست که بشه این درخت رو به صورت شکلی که تو نرم افزار ویزیو رسم میشه، رسم کرد؟
    یا روش دیگه ای
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 14 تیر 1396 در 21:46 عصر دلیل: بهم ریختگی کدها

  6. #6

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    به نظرم با treeview میشه اینکارو کرد
    توی toolbox هستش میتونی ازش استفاده کنی

    این لینکم توضیح داده چطور ایتم اضافه کنی
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.71).aspx
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 14 تیر 1396 در 21:46 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    به نظرم با treeview میشه اینکارو کرد
    توی toolbox هستش میتونی ازش استفاده کنی

    این لینکم توضیح داده چطور ایتم اضافه کنی
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.71).aspx
    مهندس جان ببینید من تو طراحی جدول این موندم. اگه امکانش هست راهنمایی کنید.

    Untitled.png

  8. #8

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    یعنی تو طراحی جدولش مشکل دارین؟ خب اینکه چیز ساده ایه، اینم ساختار جدولاتون:
    Country table: Id, Name

    States table: Id, Name, CountryId

    Cities table: Id, Name, StateId

    Areas table: Id, Name, CityId

    این جدولا بصورت کاملا ساده با سه تا فیلد پیاده سازی شدن، شما میتونی هر فیلدی که دلت خواست رو بهشون اضافه کنی، فقط میمونه تابع انتشار درخت که اونم پیدا کردین و با یکم دستکاری، به چیزی که مدنظرتون هست میرسین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    یعنی تو طراحی جدولش مشکل دارین؟ خب اینکه چیز ساده ایه، اینم ساختار جدولاتون:
    Country table: Id, Name

    States table: Id, Name, CountryId

    Cities table: Id, Name, StateId

    Areas table: Id, Name, CityId

    این جدولا بصورت کاملا ساده با سه تا فیلد پیاده سازی شدن، شما میتونی هر فیلدی که دلت خواست رو بهشون اضافه کنی، فقط میمونه تابع انتشار درخت که اونم پیدا کردین و با یکم دستکاری، به چیزی که مدنظرتون هست میرسین

    ممنون بخاطر جواب مفیدتون. فقط اون تابع تا دو سطح جواب منو میده .



    اگه راهی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید.

  10. #10

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون بخاطر جواب مفیدتون. فقط اون تابع تا دو سطح جواب منو میده .



    اگه راهی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید.

    من خودم همین کارو با جدول parent child انجام دادم

    کلا یه جدول میسازی

    region_Table:id,Name,Parent_id,Region_type

    گزینه های id و name که مشخص هستن parent id شماره منطقه بالاتره که باید allow null باشه و type هم نوع منطقه هستش که میتونه کشور استان شهرستان و... باشه

    شما کافیه کشور ایران که وارد میکنی رو parent رو null بذاری یه حلقه درست کنی که از null شروع کنه به اضافه کردن به درخت و مرحله دو فیلد هایی که parent برابر با id فیلد اول هست رو اضافه کنه به همین ترتیب.

    اینم تصویره درختیه که خودم با همین روش پیاده کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    من خودم همین کارو با جدول parent child انجام دادم

    کلا یه جدول میسازی

    region_Table:id,Name,Parent_id,Region_type

    گزینه های id و name که مشخص هستن parent id شماره منطقه بالاتره که باید allow null باشه و type هم نوع منطقه هستش که میتونه کشور استان شهرستان و... باشه

    شما کافیه کشور ایران که وارد میکنی رو parent رو null بذاری یه حلقه درست کنی که از null شروع کنه به اضافه کردن به درخت و مرحله دو فیلد هایی که parent برابر با id فیلد اول هست رو اضافه کنه به همین ترتیب.

    اینم تصویره درختیه که خودم با همین روش پیاده کردم
    شرمنده اصلا متوجه نشدم. اگه امکانش هست سورس یا نمونه کد بدین
    تنها بحث پر کردن نیست . بعد امکان درج هم برا خودش مسئله ای هست . کلا در این باره صفر صفر هستم بلد نیستم با تری ویو کار کنم

  12. #12

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شرمنده اصلا متوجه نشدم. اگه امکانش هست سورس یا نمونه کد بدین
    تنها بحث پر کردن نیست . بعد امکان درج هم برا خودش مسئله ای هست . کلا در این باره صفر صفر هستم بلد نیستم با تری ویو کار کنم

    درج که مساله ای نداره کیلک راست میکنی منو باز میشه id انتخاب شده رو میگیری و زیر مجموعش گره اضافه میکنی

    سعی میکنم تا امشب کدشو بنویسم اپلود کنم واست

    از ef استفاده می کنی؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    درج که مساله ای نداره کیلک راست میکنی منو باز میشه id انتخاب شده رو میگیری و زیر مجموعش گره اضافه میکنی

    سعی میکنم تا امشب کدشو بنویسم اپلود کنم واست

    از ef استفاده می کنی؟
    ممنون دوست عزیز.
    نه من با ado.net کد میزنم.

  14. #14

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    ببخش دوست عزیز اگه طول کشید چند روزی درگیر کار بودم شرمنده

    اینم فایل پروژه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 19 تیر 1396 در 17:18 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    سلام
    اگر از SQLSever بالای 2005 استفاده می کنید نیازی به برنامه نویسی سمت #C ندارید با CTE اینکار را انجام دهید در اینترنت سرچ کنید با چند خط کد ساده SQL درخت با هر سطح را فقط با سه فیلد ساده شبیه سازی کنید :
    کد نود / کد پدر / عنوان نود

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر از SQLSever بالای 2005 استفاده می کنید نیازی به برنامه نویسی سمت #C ندارید با CTE اینکار را انجام دهید در اینترنت سرچ کنید با چند خط کد ساده SQL درخت با هر سطح را فقط با سه فیلد ساده شبیه سازی کنید :
    کد نود / کد پدر / عنوان نود
    من با 2014 کار میکنم. ممنون بخاطر راهنماییتون من خودم سرچ میکنم اما اگه شما هم لینکی دارید ممنون میشم اینجا بنویسید

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    دوستان ممنون میشم در مورد
    CTE برای ایجاد ساختار درختی که در پست 7 نشون دادم کمکم کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    سلام
    یک کدی شبیه این لازم دارید :

    With MyCTE(mPK,mFK) As
    (
    Select PK,FK
    From MyTree
    Where FK=0
    Union All
    Select PK=PK,FK=FK
    From MyTree
    Where FK=mPK
    )
    Select *
    From MyCTE


  19. #19
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    یک کدی شبیه این لازم دارید :

    With MyCTE(mPK,mFK) As
    (
    Select PK,FK
    From MyTree
    Where FK=0
    Union All
    Select PK=PK,FK=FK
    From MyTree
    Where FK=mPK
    )
    Select *
    From MyCTE

    خب من مبتدی هستم و ممنون میشم نحوه ارتباط این با برنامه م رو هم توضیح بدین. کلا چجوری پیادش کنم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: کمک در طراحی ساختار درختی

    سلام
    این موضوع مربوط به بخش SQLServer است ولی کلی :

    شما یک جدول بنام MyTree سه فیلدی شامل Pk نود (همان کلید جدول) , Pk پدر (همان Fk) و نام آیتم مورد نظر ایجاد کنید و یک SP بنویسید که شامل دستور ارائه شده باشد خروجی این دستور کل درخت شما خواهد بود

تاپیک های مشابه

  1. کمک در طراحی ساختار درختی و ذخیره آن در دیتابیس
    نوشته شده توسط ibd_iran در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1393, 19:37 عصر
  2. کمک در طراحی database خاص
    نوشته شده توسط mansoor در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 14:05 عصر
  3. کمک در طراحی پایگاه داده
    نوشته شده توسط eyelash در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 02:49 صبح
  4. کمک در طراحی صفحه بصورت داینامیک
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 18:17 عصر
  5. درخواست کمک در طراحی قالب برنامه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •