نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل کد vb به Delphi 7 یا توضیح هر خط

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    35

    Question تبدیل کد vb به Delphi 7 یا توضیح هر خط

    سلام به همگی وعرض ادب
    از دوستان تقاضا دارم اگه کسی میتونه کمک کنه این موضوع من درتالار دلفی مطرح کردم انگار vb کار ها به تالار سری نمی زنند از vb اطلاعات نداشتن به جواب نرسیدم اگه امکان داره راهنمایی کنید

    موضوع این کد این هست که ارسال اطلاعات به وب سرویس اطلاعات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده می شود ویکی از دوستان این کد vb گرفتم ولی این کد چیزی متوچه نشدم

    Public Function ToHex(ByRef Bytes() As Byte) As String
    Dim lngInLen As Long
    Dim lngOutLen As Long

    'Find out how much room we need for the formatted String.
    lngInLen = UBound(Bytes) - LBound(Bytes) + 1
    CryptBinaryToString VarPtr(Bytes(0)), _
    lngInLen, _
    CRYPT_STRING_HEX, _
    NULLPTR, _
    lngOutLen
    'Allocate this space.
    ToHex = Space$(lngOutLen)
    'Now get the formatted String.
    If CryptBinaryToString(VarPtr(Bytes(0)), _
    lngInLen, _
    CRYPT_STRING_HEX, _
    StrPtr(ToHex), _
    lngOutLen) = 0 Then
    Err.Raise vbObjectError Or &H6000, _
    "ToHex", _
    "System error " & CStr(Err.LastDllError)
    End If
    End Function

    ' تابع تبدیل به UTF

    Public Function ToUTF8(ByRef Text As String) As Byte()
    'Returns a Byte array, because VB6 Strings cannot hold UTF-8
    'encoded text without special care. UTF-8 text is effectively
    'binary data to a VB6 program, not text at all!
    Dim Bytes() As Byte
    Dim lngInLen As Long
    Dim lngOutLen As Long

    'Find out how much room we need for the encoded String.
    lngInLen = Len(Text)

    lngOutLen = WideCharToMultiByte(CP_UTF8, _
    0, _
    StrPtr(Text), _
    lngInLen, _
    NULLPTR, _
    0, _
    NULLPTR, _
    NULLPTR)
    'Allocate this space.
    ReDim Bytes(lngOutLen - 1)
    'Now get the encoded text.
    If WideCharToMultiByte(CP_UTF8, _
    0, _
    StrPtr(Text), _
    lngInLen, _
    VarPtr(Bytes(0)), _
    lngOutLen, _
    NULLPTR, _
    NULLPTR) = 0 Then
    Err.Raise vbObjectError Or &H6002, _
    "StringToUTF8", _
    "System error " & CStr(Err.LastDllError)
    Else
    ToUTF8 = Bytes
    End If
    End Function

    ' تبدیل رشته به Unicode

    Function FindUnicode(TextFa As String) As String
    If TextFa = "" Then FindUnicode = TextFa: Exit Function
    CountCahr = 0
    Dim DarsadAdded As Boolean
    DarsadAdded = True
    FindUnicode = ""
    TextFa = Trim$(TextFa)
    If Len(TextFa) = 0 Then
    Exit Function
    End If
    txtUTF8.Text = ToHex(ToUTF8(TextFa))
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, vbNewLine, "")
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, vbCrLf, "")
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, Chr$(9), "")
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, Chr$(10), "")
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, Chr$(13), "")
    txtUTF8.Text = Replace(txtUTF8.Text, Chr$(32), "")
    For i = 1 To Len(txtUTF8.Text)
    Character = Mid$(txtUTF8.Text, i, 1)
    If Character = " " And DarsadAdded = False Then
    FindUnicode = FindUnicode & "%"
    DarsadAdded = True
    CountCahr = 0
    End If
    If Character <> " " And Asc(Character) <> 13 And Asc(Character) <> 10 And Asc(Character) <> 32 Then
    If CountCahr = 2 Then FindUnicode = FindUnicode & "%": CountCahr = 0
    FindUnicode = FindUnicode & Character
    CountCahr = CountCahr + 1
    DarsadAdded = False
    End If
    Next i
    If Left$(FindUnicode, 1) <> "%" Then
    FindUnicode = "%" + FindUnicode
    End If
    FindUnicode = Replace(FindUnicode, "%%", "%")

    End Function

    این کد vb هست کسی می تونه به delph7 تبدیل کنه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    35

    نقل قول: تبدیل کد vb به Delphi 7 یا توضیح هر خط

    از دوستان حاضر هستم مبلغی برای این کار پرداخت کنم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل کد vb به Delphi 7 یا توضیح هر خط

    من می‌توانم اینکار را انجام بدم فقط کدها با ماژول باشد یا داخل کد نوشته شود؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل کد vb به Delphi بر عکس
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 21:38 عصر
  2. تبدیل کد vb به اسمبلی
    نوشته شده توسط hosseinhhn در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 07:23 صبح
  3. تبدیل کد vb به vc
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 23:47 عصر
  4. تبدیل کد VB به #C
    نوشته شده توسط moosa khaki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 01:47 صبح
  5. نرم افزار تبدیل کد vb به C#‎ کسی داره؟
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •