نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دو گزارش مجزا در یک گزارش

  1. #1

    دو گزارش مجزا در یک گزارش

    سلام
    آیا میشه در یک گزارش، دو گزارش مجزا (جداول مجزا هستن) داشت- یکی از گزارشها اول بیاید و بعد از تمام شدن گزارش اول، گزارش دوم بیاید
    در کریستال به چه منوال و در استیمول چطور میشه این کار را انجام داد؟



    (من این سوال در قسمت ابزارهای گزارش پرسیدم جواب نگرفتم که مجبور شدم اینجا بپرسم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: دو گزارش مجزا در یک گزارش

    چرا نمیشه؟ خوب هم میشه

    از دوتا دیتا بایند مجزا برای هر جدول استفاده کنید

    این یه نمونه (هنوز تکمیل نیست)

    1106277148395190631_4091333333333333378725.png

  3. #3

    نقل قول: دو گزارش مجزا در یک گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    چرا نمیشه؟ خوب هم میشه

    از دوتا دیتا بایند مجزا برای هر جدول استفاده کنید

    این یه نمونه (هنوز تکمیل نیست)

    1106277148395190631_4091333333333333378725.png
    تشکر از پاسختون

    1)آیا با کریستال ریپورت این گزارش را گرفتید؟
    2)یتابیند را از کدوم قسمت فراخوانی کنم؟
    3)هدر تیبلتون را چطور رنگی کردید؟ و همچنین مجموع آن را؟
    4)در نهایت چطور خطوط بین جداولتون از هدر یا فوتر بیرون نزده؟ کاری خاص انجام دادید؟ چون من یک خطی که میکشم چند میل از بالا یا پایین میزنه.

    تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,964

    نقل قول: دو گزارش مجزا در یک گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر از پاسختون

    1)آیا با کریستال ریپورت این گزارش را گرفتید؟
    2)یتابیند را از کدوم قسمت فراخوانی کنم؟
    3)هدر تیبلتون را چطور رنگی کردید؟ و همچنین مجموع آن را؟
    4)در نهایت چطور خطوط بین جداولتون از هدر یا فوتر بیرون نزده؟ کاری خاص انجام دادید؟ چون من یک خطی که میکشم چند میل از بالا یا پایین میزنه.

    تشکر
    من برای گزارش جامع عملکرد از شیش تا استفاده کردم.(استیمول ریپورت)
    وقتی دیتا ست تعریف میکنید باید قبل از اسمش یه نام بنویسید مثلا DataSet.tbl1 و باری دومی DataSet.tbl2 و هنگام فراخوانی تو سی شارپ از کد زیر استفاده میکنم


    StiReport s = new StiReport();
    s.Load("Reports\\Ensani\\Report.mrt");
    s.Compile();

    s.RegData("DataSet.tbl1", tbl1);
    s.RegData("DataSet.tbl2", tbl2);

    s.Show()


    3- برا رنگی کردن هم میتونید پس زمینه تکست باکس هاس مربوط به هدر رو تغییر بدید. البته من با استیمول کار کردم به این شکل

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: دو گزارش مجزا در یک گزارش

    1)آیا با کریستال ریپورت این گزارش را گرفتید؟
    استیمول
    2)یتابیند را از کدوم قسمت فراخوانی کنم؟
    استیمول>تولباکس
    3)هدر تیبلتون را چطور رنگی کردید؟ و همچنین مجموع آن را؟
    استیمول>بوردرز
    4)در نهایت چطور خطوط بین جداولتون از هدر یا فوتر بیرون نزده؟ کاری خاص انجام دادید؟ چون من یک خطی که میکشم چند میل از بالا یا پایین میزنه
    در استیمول از این چیزا خبری نیست

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: Insert داده ها از دو فرم مجزا در يك جدول
    نوشته شده توسط elnazii در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 19:53 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 20:09 عصر
  3. وارد کردن دو جدول متفاوت در یک گزارش
    نوشته شده توسط saeedhan در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 03:05 صبح
  4. چه طوری اطلاعات دو نفر را در یک صفحه گزارش چاپ کنم؟
    نوشته شده توسط ابی بنی حسینی در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1386, 07:27 صبح
  5. استفاده از دو تا جدول در یک گزارش گیری( فوری)
    نوشته شده توسط marzieh_k در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •