نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پاس دادم مقدار آیدی چک باکس

  1. #1

    مشکل در پاس دادم مقدار آیدی چک باکس

    من در view به این شکل از دیتا بیس فیلدامو به صورت چک باکس میخونم ولی مشکل اینه وقتی میخوام به صورت جاوااسکریپت بفرستمش هیچ مقداری نمیفرسته! ممنون میشم بگید مشکلم چیه؟

    @foreach (var item in qcity)
    {


    <input type="checkbox" id="chk-f-blue-grey@(item.ID)" class="chk-col-blue-grey filled-in" value="@item.ID" />
    <label for="chk-f-blue-grey@(item.ID)">@item.NameCity</label>




    }



     function submit() {

    var selectedIDs = new Array();
    $('input:chk-col-blue-grey filled-in').each(function () {
    if ($(this).prop('checked')) {
    selectedIDs.push($(this).val());
    }
    })
    var model = $("#example1");

    var title = $("#title").val();
    var des = $("#description").val();
    var vahed = $("#vahed").val();
    var count = $("#counthadaf").val();
    var date = $("#date").val();
    $.ajax({

    url: '/admin/submitshakhes',
    datatype: 'html',
    type: 'POST',
    data: { title: title, description: des, vahed: vahed, counthadaf: count, date: date, ID: selectedIDs },

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پاس دادم مقدار آیدی چک باکس

    در خط زیر مقدار ID که در کنترلر تعریف کرده هم هیچ مقداری قرار داده نمیشه ولی بقیه متغیرا ها مقدارشون پاس داده میشه
     data: { title: title, description: des, vahed: vahed, counthadaf: count, date: date, ID: selectedIDs }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پاس دادم مقدار آیدی چک باکس


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پاس دادن مقدار متغیر
    نوشته شده توسط yosef_ghobadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1394, 17:24 عصر
  2. مشکل در پاس دادن مقدار به ValueMember
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 11:57 صبح
  3. پاس دادن مقدار یک چک باکس به استیمول -
    نوشته شده توسط ikallam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 09:30 صبح
  4. مشکل در حذف اطلاعات به صورت چک باکس
    نوشته شده توسط shahin69 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1392, 21:38 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •