نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ورود اعداد با فرمت پول در کنترل View

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question ورود اعداد با فرمت پول در کنترل View

    سلام دوستان . من میخوام زمانیکه در کنترل روی فرم عدد وارد میکنم اعداد سه رقم سه رقم جدا شده نمایش داده بشن ...
    باید چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ورود اعداد با فرمت پول در کنترل View


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: ورود اعداد با فرمت پول در کنترل View

    متشکرم . ولی مشکل برطرف نشد به این خاطر که میخوام در زمان ورود به این فرمت در بیاد .
    من چنین کنترلی دارم

    <div class="form-group">
    <label class="control-label col-lg-2">وجه کالا</label>
    <div class="col-lg-4">
    <p>
    @Html.CheckBox("orderValueCheckBox", ViewBag.orderValueCheckBox == null ? false : true,
    new { onchange = "valuesChanged()" })
    از گیرنده مبلغ

    <span>
    @if (ViewBag.mode == "add")
    {
    @Html.TextBoxFor(x => x.OrderValue, new
    {
    placeholder = "هزینه کالا",
    @class = "form-control width-40",
    onchange = "valuesChanged()"
    })
    }


    و می خوام در زمان ورود عدد در این کنترل به شکل currency باشه .
    این کد رو نوشتم

    در جاوا اسکریپت ولی درست نشد

    /////////////////////////////////////////////////////////


    function () {
    $("input[type=text].currenciesOnly").live('keydown', currenciesOnly)
    .live('OrderValue',function () {
    $(this).formatCurrency();
    });
    }
    ///////////////////////////////////////////



  4. #4

    نقل قول: ورود اعداد با فرمت پول در کنترل View


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 08:29 صبح
  2. ذخیره تصاویر با فرمت jpg در interbase
    نوشته شده توسط susan436 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 10:14 صبح
  3. ذخیره RichEdit با فرمت مختلف در دیتابیس
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 09:19 صبح
  4. فرمت پول در کریستال ریورت
    نوشته شده توسط mes در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 18:31 عصر
  5. ذخیره اطلاعات با فرمت دلخواه در فایل
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •