نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    سلام به همه :-)

    دوستان من با دوربین گوشی عکس میگیرم :

    private void onCaptureImageResult(Intent data) {
    Bitmap thumbnail = (Bitmap) data.getExtras().get("data");
    ByteArrayOutputStream bytes = new ByteArrayOutputStream();

    assert thumbnail != null;
    thumbnail.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 100, bytes);
    File destination = new File(Environment.getExternalStorageDirectory(), System.currentTimeMillis() + ".jpg");
    FileOutputStream fo;
    try {
    //noinspection ResultOfMethodCallIgnored
    destination.createNewFile();
    fo = new FileOutputStream(destination);
    fo.write(bytes.toByteArray());
    fo.close();
    } catch (IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    ivImage.setImageBitmap(thumbnail);
    }


    ولی وقتی با گوشی (خارج از برنامه عکس میگیرم و توی ایمیج ویو لود میکنم خیلی با کیفیت تره)
    کتابخونه (picasso) و ... زیاد هست منتها ترجیح میدم از کتابخونه استفاده نکنم

  2. #2

    نقل قول: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    استفاده از دستور compress در خط ششم، عکس شما رو فشرده خواهد کرد، مقدار فشرده سازی بین 0 تا 100، و در حالت 100 هم فشرده سازی انجام خواهد شد، میتونید فشرده سازی رو انجام ندید که حجم بیشتری رو خواهید گرفت و ممکنه با مشکله کمبود حافظه در زمان ذخیره مواجه بشید یا اینکه از فرمت دیگری که کیفیت بهتری داره برای فشرده سازی استفاده کنید، مانند : Bitmap.CompressFormat.PNG


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    سلام
    دوستان من این کار رو هم انجام دادم (چندان تغییری نداشت)
    کیفیت عکس که توی گالری میره خیلی با کیفیت هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    و یه سوال دیگه اینکه چطور برنامه ای که با اندروید استودیو 2.2.2 نوشتم توی 2.3.3 باز کنم !
    فقط پلتفورم sdk 24 رو اضافه کنم حله ... چون این نسخه 2.3.3 گریدل ش خیلی بدتر شده (ظاهرا)
    ---------------------------------------
    گفتم دیگه یه تاپیک واسه این نزنم

  5. #5

    نقل قول: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان من این کار رو هم انجام دادم (چندان تغییری نداشت)
    کیفیت عکس که توی گالری میره خیلی با کیفیت هست
    اگر بخش فشرده سازی رو انجام ندی کیفیت عکس نباید کم بشه، امتحان کردی ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کیفیت پایین عکس گرفته شده با دوربین !

    [QUOTE=efarzad;2371283]اگر بخش فشرده سازی رو انجام ندی کیفیت عکس نباید کم بشه، امتحان کردی ؟[/QUOTE

    نه
    الان بهتر شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1393, 11:27 صبح
  2. آپلود عکس گرفته شده با وب کم
    نوشته شده توسط hidden68 در بخش Silverlight
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 22:16 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 15:31 عصر
  4. سوال: کیفیت پایین آیکون های گرفته شده با SHGetFileInfo
    نوشته شده توسط hoax3r در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1388, 16:13 عصر
  5. سوال: حجم عكس ذخيره شده با كمپوننت imageen
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 23:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •