نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص ۲ ستونه کردن ویو پروفایل در yii2

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    15

    راهنمایی در خصوص ۲ ستونه کردن ویو پروفایل در yii2

    با عرض سلام و احترام خدمت همگی شما عزیزان به‌ویژه مدیریت محترم این تالار جناب آقای سیف زاده گرامی...
    قبل از هر چیزی ببخشین که وقتتون رو می‌گیرم... من یه تازه وارد هستم...

    خب ... راستش در رابطه با ایجاد دو ستون در پروفایل کاربری نیاز به راهنمایی دارم که می‌خواستم ازشما عزیزان خواهش کنم که اگه امکانش هست و براتون مقدوره، میشه لطف کنین و کمی راهنماییم کنین،‌ حتی اگه یه کوچولو هم باشه، خیلی خیلی بهم کمک می‌کنه...

    راستش خیلی سرچ کردم ولی متاسفانه به دلیل اطلاعات کمی که در رابطه با php , yii2 و به طور کلی،‌ دانش کمی که در ایجاد صفحات وب دارم، نتونستم جوابم رو پیدا کنم که برای همین هم مزاحمتون شدم... باور کنین راهنمایی‌تون حتی اگر خیلی کم هم باشه، خیلی کمکم میکنه...


    پس با اجازتون مشکلم رو براتون توضیح می‌دم:

    مطابق با عکس پایین، می‌خوام در قسمت پروفایل کاربرانم، ۲ تا ستون ایجاد کنم که ستون اول،‌ همون اطلاعات پایه‌ای کاربر رو نشون بده و در ستون دوم هم، با استفاده از یک gridview تمام فعالیت‌های اون کاربر رو نمایش بدم ...

    که مشکلم اینه که نمی‌دونم که چطوری می‌تونم با kartik یا هر چیز دیگه‌ای،‌۲ ستون ایجاد کنم... که می‌خواستم ازتون بپرسم که چطوری می‌تونم این کار رو بکنم؟! میشه کمی راهنماییم کنین؟
    حتی اگه اسم تکنیک یا کتابخونه‌اش رو هم بگین کفایت می‌کنه و با کمی سرچ حتما پیداش می‌کنم...


    ممنون که این پست رو تا انتها خوندین...
    و ممنون از زمانی که بهم اختصاص دادین...

    فقط خواهش می‌کنم اگه براتون مقدروه، کمی راهنماییم کنین ...





  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ۲ ستونه کردن ویو پروفایل در yii2

    سلام
    به نظر من که فقط به html نیاز است

    <?php
    $this->title = 'پروفایل';
    ?>
    <div class="col-xs-8 col-xs-offset-2" style="direction:rtl; text-align: right;">
    <br/>
    <div class="row">
    <!--Middle Part Start-->
    <div class="col-sm-9" id="content">
    <h1 class="title"><?php echo $this->title;?></h1>
    <?= GridView::widget(['dataProvider' => $dataProvider, 'filterModel' => $searchModel, 'columns' => [['class' => 'yii\grid\SerialColumn'], 'id', 'title', 'content:ntext', ['attribute' => 'cat_id', 'value' => 'cat.title', ], 'price',
    // 'leed:ntext',
    ['attribute' => 'image', 'format' => 'html', 'value' => function($data) {
    if (empty($data['image'])) {
    $image = 'default.jpg';
    } else {
    $image = $data['image'];
    }
    if (file_exists(\Yii::$app -> basePath . \Yii::$app -> params['path']['advertise_upload'] . $image)) {
    $path = \Yii::$app -> homeUrl . \Yii::$app -> params['path']['advertise'] . $image;
    } else {
    $path = \Yii::$app -> homeUrl . \Yii::$app -> params['path']['advertise'] . 'default.jpg';
    }
    $path = \Yii::$app -> homeUrl . \Yii::$app -> params['path']['advertise'] . $image;
    return Html::img($path, ['width' => '100px', 'height' => '100px']);
    }, ],
    // 'created_at',
    // 'updated_at',
    // 'gallery_id',


    [
    'class' => 'yii\grid\ActionColumn',
    'template' => '{pupolar} {special} {new} {view} {update} {delete}',
    'buttons' => ['new' => function($url) {
    return Html::a('new', $url, ['title' => 'new', 'data-pjax' => '0', ]);
    },
    'pupolar' => function($url) {
    return Html::a('pupolar', $url, ['title' => 'pupolar', 'data-pjax' => '0', ]);
    },
    'special' => function($url) {
    return Html::a('special', $url, ['title' => 'special', 'data-pjax' => '0', ]);
    },

    ],
    ],
    ],
    ]);
    ?>

    </div>
    <!--Middle Part End -->
    <!--Right Part Start -->
    <aside id="column-right" class="col-sm-3 hidden-xs">

    <h3 class="subtitle">منوی کاربری</h3>
    <div class="list-group">
    <ul class="list-item">
    <li><a href="<?php echo Yii::$app->urlManager->createUrl(['site/profile']);?>">پروفایل</a></li>
    <li><a href="login.html">مشخصات</a></li>
    <li><a href="register.html">تغییر رمز عبور</a></li>
    <li><a href="<?php echo Yii::$app->urlManager->createUrl(['site/orderlist']);?>">لیست سفارشات</a></li>
    <li><a href="<?php echo Yii::$app->urlManager->createUrl(['site/ticket']);?>">ارسال تیکت</a></li>
    <li><a href="<?php echo Yii::$app->urlManager->createUrl(['site/allticket']);?>">تیکت ها </a></li>


    </ul>
    </div>
    </aside>
    <!--Right Part End -->
    </div>


    </div>

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در خصوص لینک کردن سایت در تلگرام
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1395, 03:21 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1394, 11:04 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 23:19 عصر
  4. راهنمایی در خصوص کم کردن از موجودی انبار
    نوشته شده توسط farzad_fb25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1390, 17:31 عصر
  5. راهنمایی در خصوص تغییر شکل فرم
    نوشته شده توسط eslamy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 06:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •