نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: روشن شدن این دایره ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار maha19
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    52

    روشن شدن این دایره ها

    سلام من 4 تا باکس دایره ای دارم
    میخوام روی هر دایره که رفتم نقطه های دایره های از اول تا خودش روشن بشه.
    مثلا روی دایره دوم که رفتم نقطه های ریز قبل خودش رنگش تغییر کنه روی دایره سوم
    که رفتم همه نقطه های ما قبل خودش روشن بشه باید چکار کنم اینطور بشه؟
    برای درست کردن مراحل میخوام
    تصویر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: روشن شدن این دایره ها

    شما به هر باکس خاصیت position:releative بده و با استفاده از شبه کلاس های after و before می تونید قبل از این باکس ها یا بعد از اونها محتوی مورد نظر خودتون (در اینجا همین نقاط) رو قرار بدید.

    کد زیر رو در یک فایل html ذخیره و سپس بررسی کن - فقط جنبه آموزشی داره

    <!DOCTYPE HTML>
    <html>
    <head>
    <title>Untitled</title>
    <style>
    .maincontainer
    {
    margin: 0 auto;padding: 20px;
    }
    .maincontainer > div
    {
    display: inline-block;
    padding: 20px;
    width: 10%;
    background-color: #F1F1F1;
    border: 1px solid #CC3333;
    margin-left: 100px;
    min-height: 100px;
    border-radius: 50%;
    text-align: center;
    vertical-align: middle;
    position: relative;
    line-height: 100px;
    }
    .maincontainer > div:before
    {
    content: '----*----';
    color: #F1F1F1;
    position: absolute;
    left: -100px;
    top: 15%;
    font-size: 30px;
    font-weight: 700;
    }
    .maincontainer > div:first-child:before
    {
    content: none;
    }
    .maincontainer > div:hover:before
    {
    color: #CC3333;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <div class="maincontainer">
    <div>1</div>
    <div>2</div>
    <div>3</div>
    </div>
    </body>
    </html>


    برای اطلاعاتات بیشتر در مورد شبه کلاس ها با لینک های زیر مراجعه کنید

    https://www.w3schools.com/css/css_pseudo_elements.asp

    https://css-tricks.com/almanac/selec...er-and-before/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روشن شدن ستاره ها!
    نوشته شده توسط domidimod در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 08:41 صبح
  2. چرا این برنامه ها با دلفی نوشته نمی‌شن؟
    نوشته شده توسط linux در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 14:31 عصر
  3. آقا واقعا یک فکری به حال این فونت ها بکنید
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1382, 04:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •