نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایراد در پست

  1. #1

    ایراد در پست

    با سلام
    بعد از ارسال اطلاعات توسط کاربر در فرم اطلاعات به صفحه php من ارسال میشه خواستم اطلاعات رو چاپ کنم که کلا کد هایی رو که زدم تو فایل پی اچ پی رو برام مینویسه

    کد های صفحه دریافت کننده اطلاعات رو نوشتم

    <html><head><title></title></head><body>
    <CENTER> <?php echo $_POST["booking"]; ?> شماره رهگیری وارد شده توسط شما</CENTER></body></html>

    عکس از خروجی هم ضمیمه شده است
    لطفا دوستان راهنمایی کنن
    در ضمن در برنامه زمپ و ومپ هرجفتش چک شد اما کار نمیکنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sh.khaleghi : سه شنبه 20 تیر 1396 در 13:13 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: ایراد در پست

    سلام دوست عزیز

    خوب نباید اینجوری آدرس رو وارد کنید شما اگر از xampp استفاده می کنید باید پوشه پروژه تون رو توی مسیر xampp/htdocs بریزید و xampp رو هم ران کنید

    اگر از wamp استفاده می کنید باید پوشه پروژه تون رو بریزید تو مسیر wampp/www

    بعدش هم تو url صفحه تایپ کنید

    http://localhost/اسم پوشه پروژه تون

تاپیک های مشابه

  1. ایراد در هاست
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 18:12 عصر
  2. ایراد در Shortcut ایجاد شده بوسیله Installshield .....
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1383, 21:49 عصر
  3. بازم ایراد در ذخیره اطلاعات
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1383, 06:50 صبح
  4. ایراد در SUBMIT
    نوشته شده توسط اعظم در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1383, 00:02 صبح
  5. یک ایراد در وب کانفیگ
    نوشته شده توسط EhsanKhafan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1383, 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •