نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ساخت ربات تلگرام

  1. #1

    مشکل در ساخت ربات تلگرام

    سلام
    من دوتا صفحه نوشتم که یه نوشته ساده بعد از ازینکه استارت رو توی ربات زد نشون بده
    برای ربات تلگرام هست صفحه اول source.php


    define('api','https://api.telegram.org/bot'.token.'/');

    $data= file_get_contents("php://input");
    $update=json_decode($data,true);

    $message=$update["message"];

    $text= $message["text"];

    $cid= $update["message"]["from"]["id"];

    fuction apiRequest($metodo){


    $reg = file_get_contents(api.$metodo);
    return $reg ;
    }


    fuction send ($id , $text){


    if(strpos($text, "\n")){

    $text=urlencode($text);

    }

    return apiRequest("sendmessage?text=$text&parse_node=HTML &chat_id=$id");
    }





    صفحه دوم bot.php


    define('token','441686265:AAEJOH3PHk9LpqDXN5bGqVDA aAbz1k1YQKo');

    include 'source.php' ;

    if ($text == "/start"){

    send($cid , "hi");

    }



    الان کار نمیکنه
    توی ویرایشگر هاست روی این خط در صفحه اول fuction apiRequest($metodo){
    ارور syntax میده string

    چیکارش کنم ؟ کدهاش رو هم از یه آموزش برداشتم مطمئنم درسته آموزش خارجی بود
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: مشکل در ساخت ربات تلگرام

    سلام

    نوشتید fuction بنویسید function

    بعد یه مورد دیگه اینکه حتما سعی کنید ثوابت رو (define) رو به صورت حروف بزرگ بنویسید API

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ساخت ربات تلگرام

    بله خودمم شک کرده بودما
    بازم ممنون درست شد

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ساخت ربات تلگرام

    جناب الان دو صفحه بالا رو به این شکل تغییر دادم ولی کار نمیکنه مشکلش کجاس ؟
    صفحه اول source.php

    define('api','https://api.telegram.org/bot'.token.'/');

    $data= file_get_contents("php://input");
    $update=json_decode($data,true);

    $message=$update["message"];

    $text= $message["text"];

    $cid= $update["message"]["from"]["id"];

    $from = $message["from"];

    $username = $from["username"];

    $nome = $from["first_name"];

    $cognome = $from["last_name"];


    function apiRequest($metodo){


    $reg = file_get_contents(api.$metodo);
    return $reg ;
    }


    function send ($id , $text){


    if(strpos($text, "\n")){

    $text=urlencode($text);

    }

    return apiRequest("sendmessage?text=$text&parse_node=HTML &chat_id=$id");
    }

    function keyboard($tasti , $text , $cd){

    $tasti2 = $tasti;
    $tasti3 = json_encode($tasti2);

    if(strpos($text, "\n")){

    $text=urlencode($text);

    }
    apiRequest("sendmessage?text=$text&parse_node=mark down&chat_id=$cd&reply_markup=$tasti3");
    }




    صفحه دوم bot.php




    define('token','441686265:AAEJOH3PHk9LpqDXN5bGqVDA aAbz1k1YQKo');

    include 'source.php' ;

    if ($text == "/start"){


    $keyboard=[
    ["dfadfa","adfdffd"],
    ["ddddda","addfgsfgfd"],
    ];

    $key=array(
    "resize_keyboard" => true ,
    "keyboard" => $keyboard ,

    );
    keyboard($key , "jggggkkgjk" ,$cid);
    }




    به اصطلاح کلید گذاشتم براش با یه متن ولی ربات کار نمیکنه جایی هم ویرایشگر ارور نگرفته

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت ربات تلگرام
    نوشته شده توسط اسکریپت در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1396, 07:02 صبح
  2. راهنمایی در مورد ساخت ربات تلگرام
    نوشته شده توسط javad_sh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1395, 23:27 عصر
  3. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1395, 01:37 صبح
  5. سوال: مشکل در ساخت ربات تلگرام
    نوشته شده توسط mgupload در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1394, 03:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •