نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد فیلتر دیتابیس

  1. #1

    سوال در مورد فیلتر دیتابیس

    سلام

    دوستان من یه برنامه دارم ابتدا شامل فیلد های جنیست نام و سن

    حالا با کمبو باکس انتخاب میکنیم که به ترتیب جنسیت اسمی دیتابیس رو توی لیست باکس نشون بده ( مثلا با انتخاب جنسیت مرد فقط اسامی مرد ها رو لیست کنه )
    تا اینجا اوکی هست
    حالا میخواهیم توی اسامی اسم رو سرچ کنیم که وقتی سرچ میکنیم این لیست بهم میریزه و جنسیت زن هم قاطی لیست میشه
    تازه اگر این مشکل رو حل کنم ، باید وقتی جنسیت رو مرد انتخاب میکنم و همه مرد ها لیست شدن دنبال اونایی بگردم که اسمشون مثلا علی هست بعد کع تمام علی ها لیست شد تو تکست باکس مثلا بزنم 20 انوقت علی با سن 20 پیدا کنه

    یعنی در اصل میشه : مرد/علی/20 سه لایه فیلتر
    اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip sam.zip‏ (22.4 کیلوبایت, 9 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله yashar_2006 : سه شنبه 20 تیر 1396 در 23:22 عصر دلیل: افزودن سورس

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد فیلتر دیتابیس

    سلام

    دستوری که نیاز داری اینه

         SQL = "SELECT * FROM db Where name='" & Trim(Text1.Text) & "' And old='" & Trim(Text2.Text) & "'And jensiat='" & Trim(Combo1.ListIndex) & "' Order by name"


تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد طراحی دیتابیس کتابخانه مجازی
    نوشته شده توسط mehmir در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 16:36 عصر
  2. سوال در مورد فیلتر كردنی نوع اشیا
    نوشته شده توسط akar_program در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 21:09 عصر
  3. سوال در مورد آپدیت دیتابیس
    نوشته شده توسط makintach در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 10:29 صبح
  4. سوال: سوال در مورد انتقال دیتابیس ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 22:26 عصر
  5. یک سوال در مورد فیلتر نمودن
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1385, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •