نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک در مورد json

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    کمک در مورد json

    سلام
    من یه سری داده از طریق json به سرور ارسال میکنم و سرور هم مقادیر زیر رو برگشت میده


    Array
    (
    [0] => stdClass Object
    (
    [Kind] => charter
    [Description] => پروازهای چارتری
    [AirLine] => Ata Airlines
    [FlightNumber] => 5601
    [Aircraft] =>
    [LeaveDate] =>
    [LeaveDateFa] => 96/04/25
    [LeaveTime] => 05:30
    [ArrivalTime] =>
    [AirLineEnglish] =>IR
    [ClassType] => Y
    [ClassDetails] =>
    [price] => 1900000
    [PriceChild] =>
    [PriceInfant] =>
    [count] => 9
    [From] =>
    [To] =>
    [AgencyCode] => 113
    [agname] => ره بال آسمان
    [subflid] =>
    )





    چطوری میتونم اینا رو توی یه ارایه یا هر چیز دیگه بریزم تا بتونم ازش استفاده کنم
    مثلا [Kind] میشه charter
    یا [LeaveDateFa] میشه 96/04/25

    خیلی نیاز دارم
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد json

    سلام
    این فرمت به نظرم برای PHP هست یا همچین چیزی

    parse stdclass object رو گوگل کنید

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد json

    اگه دارید با Newtonsoft کار می کنید می تونید از
    DeserializeObject استفاده کنید و به صورتی که می خواهید دریافت کنید.

    مثلا اگه به صورت list داده های خودتون رو serialize کردید باید تو برگشت هم به صورت list داده ها رو deserialize کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: کمک در مورد json

    نقل قول نوشته شده توسط Mag-Mag مشاهده تاپیک
    سلام
    این فرمت به نظرم برای PHP هست یا همچین چیزی

    parse stdclass object رو گوگل کنید
    بله فرمت واسه php بود
    ممنونم از همه
    میشه اینو پارسه کنی ببینم؟
    اخه من هر کاری کردم نشد.
    فکر میکنم من درست کار نکردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: کمک در مورد json

    نقل قول نوشته شده توسط f.mirshekar مشاهده تاپیک
    اگه دارید با Newtonsoft کار می کنید می تونید از
    DeserializeObject استفاده کنید و به صورتی که می خواهید دریافت کنید.

    مثلا اگه به صورت list داده های خودتون رو serialize کردید باید تو برگشت هم به صورت list داده ها رو deserialize کنید
    خیر
    نیوتون سافت نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: کمک در مورد json

    این رو کسی میتونه به یه فرمت دیگه غیر از جیسون تغییر بده
    هرچیزی که بشه باهاش توی .net استفاده کرد
    البته اینو بپرسم که همین فرمت رو میتونم توی .net کار کنم؟

    اینم کد


    <?php
    $from="tbz";
    $to="thr";
    $date="96/04/25";
    $jsonData =
    array(
    "from" => "$from",
    "to" => "$to",
    "fromDate" => "$date",
    "adult" => "1",
    "child" => "0",
    "infant" => "0"
    );
    $jsonDataEncoded = json_encode($jsonData);
    //echo $jsonDataEncoded;
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"http://www.test.com/api.php");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,"data=$jsonDataEncoded");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING, 'UTF-8');
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $server_output = curl_exec ($ch);

    //print_r($server_output);
    print_r(json_decode($server_output));

    ?>


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: کمک در مورد json

    ببنیند
    کد بالا داده ها رو به این شکل کد میکنه و به سرور ارسال میکنه
    {"from":"thr","to":"buz","fromDate":"96\/05\/10","adult":"1","child":"0","infant":"0"}
    راهی هست که بدون جیسون بشه بتونم کار کنم

    ممنون میشم کمک کنید
    اگر هزینه هم داشته باشه مشکلی نیست

    من توی php و جیسون ضعیف هستم اخه
    اگر ممکنه کد رو ویرایش کنید برام
    خیلی ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: کمک در مورد json

    والا داداش من php بلد نیستم. قبلا که newtonsoft نبود ما تو برنامه های webform میومدیم json رو خودمون می ساختیم بعد از طریق jquery دریافت می کردیم و بهش دسترسی پیدا می کردیم

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد json و ارتباط با cms
    نوشته شده توسط Mostefea1372 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1394, 12:54 عصر
  2. کمک در مورد شمارنده صفحه
    نوشته شده توسط cpuman در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 01:13 صبح
  3. کمک در مورد MySQL
    نوشته شده توسط cpuman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1382, 09:01 صبح
  4. کمک در مورد حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 17:17 عصر
  5. کمک در مورد bde administrator
    نوشته شده توسط cpuman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •