نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از کتابخانه های jquery در yii2 ؟

  1. #1

    استفاده از کتابخانه های jquery در yii2 ؟

    سلام
    میخواستم از کتابخانه های jquery در yii2 استفاده کنم
    میخواستم ببینم فایل های .js در کدوم پوشه بریزم ؟
    در assest قسمت AppAsset توی این مسیر public $js = [
    مقدار دهی کنم اوکیه ؟
    بعدشم هر جا خواستم از این کتابخونه میتونم استفاده کنم درسته ؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کتابخانه های jquery در yii2 ؟

    برای اطلاعات کامل در این مورد لینک زیر میتونه کمکتون کنه
    http://www.yiiframework.com/doc-2.0/...t-scripts.html
    به دو روش شما می توانید فایل ها را صدا بزنید
    روش اول از طریق AssetBundle که در فولدر assets فایل AppAsset فایل هاتونو اضافه کنین


    class AppAsset extends AssetBundle
    {
    public $basePath = '@webroot';
    public $baseUrl = '@web';
    public $css = [
    'css/site.css',
    ];
    public $js = [
    ];
    public $depends = [
    'yii\web\YiiAsset',
    'yii\bootstrap\BootstrapAsset',
    'airani\bootstrap\BootstrapRtlAsset',
    ];
    }

    که همانطور که مشاهده میکنید خود فریم ورک فایلهایی رو صدا زده است.
    روش دوم به این صورت که آن هارا در قالبتون صدا بزنید
    $this->registerCssFile می توانید فایل های css . با استفاده از registerJsFile فایلهای js را از فولدری دلخواه که در web می باشد صدا بزنید
    به عنوان مثال

    $this->registerJsFile('/sigmascripts/js/bootstrap.min.js', ['position' => View::POS_END]);
    $this->registerCssFile('/sigmascripts/css/bootstrap.min.css', [ 'position' => View::POS_HEAD]);

    در مثال بالا من فایلها را از فولدر وب (frontend or backedn) و از داخل فولدر sigmascripts صدا زده ام
    همچنین علاوه بر صدا زدن فایل می توانید با استفاده از registerJs و registercss
    مستقیم استفاده کنید

    $this->registerJs( "$('#myButton').on('click', function() {
    alert('Button clicked!'); });",
    View::POS_READY,
    'my-button-handler');


تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کتابخانه های ویندوز در اندروید
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1395, 18:23 عصر
  2. استفاده از کتابخانه های c در کرنل
    نوشته شده توسط homan11 در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1393, 18:10 عصر
  3. سوال: استفاده از کتابخانه های dll در پروژه های کیوت
    نوشته شده توسط sd.CSharpProgrammer در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 16:01 عصر
  4. سوال: استفاده از کتابخانه های dcu در کنارهم
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 12:38 عصر
  5. گفتگو: استفاده از کتابخانه GIS.NET در برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط Nuzhat در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •