نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل فایل Word به Pdf و نمایش آن در برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    تبدیل فایل Word به Pdf و نمایش آن در برنامه

    سلام خدمت دوستان
    یه برنامه کوچیک نوشتم که فایل ورد رو به PDF تبدیل میکنه و توی برنامه نمایش میده.

    procedure TForm1.BtnConvertAndViewClick(Sender: TObject);
    const
    wdExportFormatPDF = 17;
    var
    Word, Doc: OleVariant;
    begin
    Word := CreateOleObject('Word.Application');
    Doc := Word.Documents.Open('D:\Test.docx');
    Doc.ExportAsFixedFormat('D:\Test.pdf', wdExportFormatPDF);
    WebBrowser1.Navigate2('D:\Test.pdf');
    Word.ActiveDocument.Close;
    Word.Quit;
    Word := UnAssigned;
    Doc := UnAssigned;
    end;

    مشکل اینجاست که وقتی برای بار دوم از برنامه خواسته میشه که فایل رو تبدیل کنه و نمایش بده ارور زیر رو (فایل ضمیمه) نمایش میده.

    کسی از دوستان پیشنهادی برای حل مشکل داره؟Err.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تبدیل فایل Word به Pdf و نمایش آن در برنامه

    سلام.
    دوست عزیز دو فرمان اخر که Unassigned میکنی رو بردار و ببین درست میشه یا نه.
    نشد در اول شروع کد فرمان
    Doc:= null

    و یا
    Doc:= nil

    رو قرار بده ببین درست میشه یا نه.(این کار رو برای تمام متغیر های OleVariant انجام بده)

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: تبدیل فایل Word به Pdf و نمایش آن در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست عزیز دو فرمان اخر که Unassigned میکنی رو بردار و ببین درست میشه یا نه.
    نشد در اول شروع کد فرمان
    Doc:= null

    و یا
    Doc:= nil

    رو قرار بده ببین درست میشه یا نه.(این کار رو برای تمام متغیر های OleVariant انجام بده)
    متاسفانه این روش هم جواب نمیده
    اگر بجای این خط

    WebBrowser1.Navigate2('D:\Test.pdf');

    از کد زیر استفاده کنم

    ShellExecute(handle,'open',PChar('D:\Test.pdf'), '','',SW_SHOWNORMAL);


    خطا نمیده، نمی‌دونم مشکل از کجاست
    آخرین ویرایش به وسیله shahrokhkian : شنبه 24 تیر 1396 در 14:10 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار shahrokhkian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    -
    سن
    45
    پست
    68

    نقل قول: تبدیل فایل Word به Pdf و نمایش آن در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست عزیز دو فرمان اخر که Unassigned میکنی رو بردار و ببین درست میشه یا نه.
    نشد در اول شروع کد فرمان
    Doc:= null

    و یا
    Doc:= nil

    رو قرار بده ببین درست میشه یا نه.(این کار رو برای تمام متغیر های OleVariant انجام بده)
    حل شد دوست عزیز، فایل Pdf که توی WebBrowser نمایش داده میشه، نمیتونه در حالتی که هنوز در حال نمایشه دوباره ساخته بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کامپوننت تبدیل فایل word به pdf
    نوشته شده توسط Mask در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1400, 22:34 عصر
  2. سوال: تبدیل فایل word به pdf در C#‎ , ASP.NET
    نوشته شده توسط rkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 19:25 عصر
  3. سوال: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و نمایش آن در DataGrid
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •