نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم نمایش کامل فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tto_baran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شهريست بجز عشق كه هيچش كناره نيست {{ بو كان }}
    پست
    130

    عدم نمایش کامل فرم

    با سلام برنامه ی کوچکی نوشته ام که در مانیتور های Wide کل فرم نمایش داده نمی شود و قسمت انتهایی ( پایین ) فرم غیر قابل دسترسی است . البته در مانیتور های مربع هیچ مشکلی ندارم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط tto_baran مشاهده تاپیک
    با سلام برنامه ی کوچکی نوشته ام که در مانیتور های Wide کل فرم نمایش داده نمی شود و قسمت انتهایی ( پایین ) فرم غیر قابل دسترسی است . البته در مانیتور های مربع هیچ مشکلی ندارم .
    سلام

    یه عکس بزارید ، ببینیم مشکل چیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tto_baran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شهريست بجز عشق كه هيچش كناره نيست {{ بو كان }}
    پست
    130

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام

    یه عکس بزارید ، ببینیم مشکل چیه


    این یک عکس از فرم اول برنامه است که در پایین فرم ( در حال حاضر نمایش داده نمیشه ) تعدادی button هست که متاسفانه غیر قابل دسترسی هستند555.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله tto_baran : یک شنبه 25 تیر 1396 در 17:10 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    یعنی الان فرم روی تسکبار رو هم گرفته

    ابعاد فرم چقدر هست ؟

    رزولوشن مانیتور چنده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط tto_baran مشاهده تاپیک
    با سلام برنامه ی کوچکی نوشته ام که در مانیتور های Wide کل فرم نمایش داده نمی شود و قسمت انتهایی ( پایین ) فرم غیر قابل دسترسی است . البته در مانیتور های مربع هیچ مشکلی ندارم .
    شما وقتی فرمتون رو فول اسکرین میکنید بایستی اینو در نظر داشته باشید که فرمتون به اصطلاح ریسپانسیو باشه و در هر مانتیوری با رزولیشن های مختلف ابعاد فرم و کنترل های داخل اون به میزان استاندارد اندازشون ثابت باشه.

    برای اینکه کارتون رو راحت تربشه از کامپونت های زیر استفاده کنید :

    lyoung ReSize.Net 4.1

    Softgroup.NET Forms Resize 8.0

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    رزولوشن فرمتون رو به اندازه ای قرار بدید که مطمئن باشید توی اکثر مانیتور ها درست کارکنه، به عنوان مثال اندازه پیش فرض فرمتون رو 1024 * 768 قرار بدید و مقدار Anchor اجزای فرم رو هم بدرستی ست کنید تا در صورت بزرگ و کوچک شدن فرم هم ظاهر فرمتون به هم نریزه.

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    سلام دوست عزیز دوستان پیشنهادات خودشون رو ارائه دادن.منم به نوبه خودم پیشنهاد میکنم از خاصیت Parent فرم استفاده کنید.نمونه رو براتون قرار دادم.منظورم این هست که فرم اصلی به حالت ماکزیمم قرار بدین و Parent و سایر فرم ها را با ابعادی که در اکثر رزولیشن ها جوابگو باشه طراحی کنید و بعد فرم رو فراخوانی کنید.یا درون برنامه قابلیت تعریف رزولیشن سیستم رو تعریف نمایید.موفق باشید
    دانلــــــــــــــــود

    '...............با این تکه کد رزولین سیستم رو میتونی در بیاری
    Dim W As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width
    Dim H As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height


    '...............با این کد میتونی سایز فرمت رو تغیربدی به اندازه رزولیشن سیستم کاربر
    Me.Size = New Size(W, H)

    '................................با دستور زیر فرم ها رو در مرکز قرار میدید
    Me.CenterToScreen()
    Me.CenterToParent()


    '.................برای دیدن رزولیشن قرار دادم که فقط ملاحظه کنید
    Me.Label1.Text = W.ToString
    Me.Label2.Text = H.ToString
    '....................فراخوانی فرم 2 در زیر مجموعه یا ارث بری فرم 1
    My.Forms.Form2.MdiParent = Me
    My.Forms.Form2.Show()
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : چهارشنبه 10 مرداد 1397 در 05:03 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    با سلام
    لینک غیر فعال هستش لطفا در صورت امکان اصلاح بفرمایید
    سپاس

  9. #9

    نقل قول: عدم نمایش کامل فرم

    تصیح شد دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش کامل یک سطر در دیتا گیرید ویو
    نوشته شده توسط پریناز.21 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 22:42 عصر
  2. عدم نمايش يك فرم در يك MDI Application
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1387, 04:54 صبح
  3. سوال: عدم نمایش کامپوننتهای فرم
    نوشته شده توسط رافعی مهدی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 08:55 صبح
  4. عدم نمایش کنترلهای فرم پدر در نمایش فرم فرزند
    نوشته شده توسط mahtab_18 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 10:36 صبح
  5. نمایش و عدم نمایش عکس فرم
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •