نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اتصال به دیتابیس سرور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    مشکل در اتصال به دیتابیس سرور

    سلام
    ببخشید نمیدونستم این سوالو کجا باید مطرح کنم.
    من ی فایل php تو هاستم (دایرکت ادمین) ایجاد کردم. رو مرورگر بالا میاد ولی مشکلی که هست اینه که نمیتونم به دیتابیسم کانکت شم. من از دستور زیر استفاده میکنم:


    $connect = mysqli_connect("???", "db_username", "db_pass", "db_name");

    درواقع میخوام بدونم جای ؟؟؟ چی باید بذارم. چیزایی که تست کردم و جواب نداده : localhost, ip address, domain name, mysql.domainname,
    ورژن php هاست: 5.6.29

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس سرور


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس سرور

    ممنونم. ولی عرض کردم همه اینارو تست کردم:
    localhost, ip address, domain name, mysql.domainname



  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس سرور

    نقل قول نوشته شده توسط png_92 مشاهده تاپیک
    ممنونم. ولی عرض کردم همه اینارو تست کردم:
    localhost, ip address, domain name, mysql.domainname


    اگر تمام موارد رو مانند سایت نمونه که ارسال کردم براتون انجام دادید ، غیر ممکن هستش که به دیتابیس وصل نشه !
    مجدد دقیق بررسی کنید اطلاعاتی که وارد میکنید داخل فایل برای اتصال به دیتابیس .
    چه ارروری میده بهتون ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار png_92
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس سرور

    بله درست شد
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله png_92 : دوشنبه 26 تیر 1396 در 01:27 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به دیتابیس سرور
    نوشته شده توسط *unos* در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 08:57 صبح
  2. سوال: مشکل در اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط saman3417 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 14:29 عصر
  3. مشکل در اتصال به دیتابیس و setup
    نوشته شده توسط naeemeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 09:36 صبح
  4. مشکل در اتصال به دیتابیس در vs2005
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 08:01 صبح
  5. مشکل در اتصال به sql سرور دیگر
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 08:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •