نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با error provider و کنترل ها

  1. #1

    کار با error provider و کنترل ها

    سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
    بنده قطعه کدی میخوام بنویسم. که حدود ۲۰ تا تکست باکس رو مدیریت کنم و زمانی که روی باتن کلیک شد. تنها تکست باکس هایی که محتوای خالی دارند ، آیکن ارور پرواید در کنارشون ظاهر بشه. تا اینجا قطعه کد این قسمت رو نوشتم .

    ولی سوال اصلیم این هستش که من میخوام زمانی که به تکست باکس های خالی مقادیر داده شد. آیکن ارور پرواید حذف بشه.
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین.

  2. #2

    نقل قول: کار با error provider و کنترل ها

    private void button1_Click(object sender,
    EventArgs e)
    {
    ErrorProvider ep = new ErrorProvider();
    label1.Text = "";
    int i;
    for (i = 0; i < this.Controls.Count; i++)
    {
    if (this.Controls[i] is TextBox)
    {
    if (this.Controls[i].Text == "")
    {
    label1.Text += this.Controls[i].Name.ToString();
    ep.SetError(this.Controls[i], this.Controls[i].Name+"Empty");
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با Error Providers
    نوشته شده توسط JaVa در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1392, 09:30 صبح
  2. سوال: کار با پنجره pop up کنترل web browser
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 01:46 صبح
  3. مبتدی: نحوه ي كار با error provider چگونه است ؟
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 01:09 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1387, 00:30 صبح
  5. کار با اسلات pci حرفه ای ها بیان دو
    نوشته شده توسط mojtabagholampoor در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •