نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مسیر یابی به صورت ایجکس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار سعید کشاورز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ایران 68
    پست
    1,214
    تشکر کردن
    496
    1,026 بار تشکر شده در 556 پست

    مسیر یابی به صورت ایجکس

    سلام دوستان..
    آیا میشه توی MVC از طریق ایجکس مسیریابی رو انجام داد؟
    یه مثال میزنم:
    فرض کنید یه سری خبر روی صفحه اصلی نمایش میدیم..حالا وقتی روی ادامه مطلب کلیک میکنم صفحه نباید رفرش بشه و به صورت ایجکس متن کامل خبر رو بخونیم.
    حالا تا اینجا مورد خاصی نیست فقط من میخوام همه این درخواست های ایجکس یه URL منحصر به فرد داشته باشن و کاربر بتونه اون URL رو به بقیه هم بده.
    دقیقا مثل سایت دیوار.
    اگه دقت کنید وقتی روی یک آگهی کلیک میکنیم صفحه رفرش نمیشه و علاوه بر اون URL صفحه هم تغییر میکنه..
    یه نکته دیگه..این مورد احتمالا با انگولار بشه اما من میخوام بدونم با جی کوئری ایجکس امکان پذیر هست یا نه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hakim22
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,524
    تشکر کردن
    290
    1,182 بار تشکر شده در 816 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس

    یک سری ابزار Router سمت کلاینت هست که این کار رو ممکن میکنه. فریم ورکهایی مثل انگولار خودشون روتر دارن ولی برای پروژه های کوچکتر می توانید از روترهای سبک و مجزایی مثل crossroads.js یا http://sammyjs.org استفاده کنید.

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید hakim22 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار Moien Tajik
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    813
    تشکر کردن
    33
    443 بار تشکر شده در 403 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس


  5. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Moien Tajik از وی تشکر کرده‌اند:


  6. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    پست
    588
    تشکر کردن
    16
    219 بار تشکر شده در 148 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس


  7. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید anubis_ir از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. ارسال یک form به صورت ایجکس
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنجشنبه 04 شهریور 1389, 14:25 بعد از ظهر
  2. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یکشنبه 15 مهر 1386, 13:58 بعد از ظهر
  3. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش ASP.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 15:56 بعد از ظهر
  4. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 15:56 بعد از ظهر
  5. تعیین مسیر فایلها به صورت Dynamic به چه صورت است؟
    نوشته شده توسط parandeh1383 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنجشنبه 05 شهریور 1383, 18:22 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •