نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مسیر یابی به صورت ایجکس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار سعید کشاورز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ایران 68
    پست
    1,218
    تشکر کردن
    499
    1,033 بار تشکر شده در 560 پست

    مسیر یابی به صورت ایجکس

    سلام دوستان..
    آیا میشه توی MVC از طریق ایجکس مسیریابی رو انجام داد؟
    یه مثال میزنم:
    فرض کنید یه سری خبر روی صفحه اصلی نمایش میدیم..حالا وقتی روی ادامه مطلب کلیک میکنم صفحه نباید رفرش بشه و به صورت ایجکس متن کامل خبر رو بخونیم.
    حالا تا اینجا مورد خاصی نیست فقط من میخوام همه این درخواست های ایجکس یه URL منحصر به فرد داشته باشن و کاربر بتونه اون URL رو به بقیه هم بده.
    دقیقا مثل سایت دیوار.
    اگه دقت کنید وقتی روی یک آگهی کلیک میکنیم صفحه رفرش نمیشه و علاوه بر اون URL صفحه هم تغییر میکنه..
    یه نکته دیگه..این مورد احتمالا با انگولار بشه اما من میخوام بدونم با جی کوئری ایجکس امکان پذیر هست یا نه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hakim22
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,537
    تشکر کردن
    291
    1,191 بار تشکر شده در 825 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس

    یک سری ابزار Router سمت کلاینت هست که این کار رو ممکن میکنه. فریم ورکهایی مثل انگولار خودشون روتر دارن ولی برای پروژه های کوچکتر می توانید از روترهای سبک و مجزایی مثل crossroads.js یا http://sammyjs.org استفاده کنید.

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید hakim22 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    مدیر بخش آواتار Moien Tajik
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    939
    تشکر کردن
    36
    517 بار تشکر شده در 470 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس


  5. 2 کاربر از Moien Tajik به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  6. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    پست
    590
    تشکر کردن
    16
    221 بار تشکر شده در 150 پست

    نقل قول: مسیر یابی به صورت ایجکس


  7. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید anubis_ir از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. ارسال یک form به صورت ایجکس
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 14:55 عصر
  2. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 14:28 عصر
  3. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش ASP.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 16:26 عصر
  4. قرار دادن مسیر عکس به صورت متغیر در xsl
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 16:26 عصر
  5. تعیین مسیر فایلها به صورت Dynamic به چه صورت است؟
    نوشته شده توسط parandeh1383 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •