نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن کوئری sql تولید شده توسط linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    بدست آوردن کوئری sql تولید شده توسط linq

    سلام
    آیا امکان داره کوئری sql کوئری های لینکی که مینویسیم رو بدست بیاریم ؟
    مثلا :
     List<BusProvince> provinces;   
    provinces = (from u in db.BusProvinces
    where (from s in db.BusProvinces
    join buscities in db.BusCities on s.Id equals buscities.ProvinceId
    join buspath in db.BusPaths on buscities.Id equals buspath.DepId
    select s.Id).Contains(u.Id)
    select u).ToList();


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن کوئری sql تولید شده توسط linq


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    نقل قول: بدست آوردن کوئری sql تولید شده توسط linq

    پولیه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بدست آوردن کوئری sql تولید شده توسط linq

    برنامه های پروفایلر زیاد هست
    ولی میتونید از کلاس زیر هم استفاده کنید

    using System;
    using System.Data.Common;
    using System.Data.Entity.Infrastructure.Interception;
    using System.Diagnostics;
    using System.Text;

    namespace Common.EFToolkit
    {
    /// <summary>
    /// این کلاس خروجی دستورات ای اف را به اسکیول نشان میدهد
    /// <sample>
    /// کلاس فوق را کافی است تنها یکبار در آغاز برنامه Application_Start :
    ///DbInterception.Add(new EfCommandInterception());

    /// </sample>
    /// </summary>
    public class EfCommandInterception : DbCommandInterceptor
    {
    public override void ScalarExecuting(DbCommand command, DbCommandInterceptionContext<object> interceptionContext)
    {
    var timespan = runCommand(() => base.ScalarExecuting(command, interceptionContext));
    logData(command, interceptionContext.Exception, timespan);
    }

    public override void NonQueryExecuting(DbCommand command, DbCommandInterceptionContext<int> interceptionContext)
    {
    var timespan = runCommand(() => base.NonQueryExecuting(command, interceptionContext));
    logData(command, interceptionContext.Exception, timespan);
    }

    public override void ReaderExecuting(DbCommand command,
    DbCommandInterceptionContext<DbDataReader> interceptionContext)
    {
    var timespan = runCommand(() => base.ReaderExecuting(command, interceptionContext));
    logData(command, interceptionContext.Exception, timespan);
    }

    private static Stopwatch runCommand(Action command)
    {
    var timespan = Stopwatch.StartNew();
    command();
    timespan.Stop();
    return timespan;
    }

    private static void logData(DbCommand command, Exception exception, Stopwatch timespan)
    {
    if (exception != null)
    {
    Trace.TraceError(formatException(exception, "Error executing command: {0}", command.CommandText));
    }
    else
    {
    Trace.TraceInformation(string.Concat("Elapsed time: ", timespan.Elapsed, " Command: ",
    command.CommandText));
    }
    }

    private static string formatException(Exception exception, string fmt, params object[] vars)
    {
    var sb = new StringBuilder();
    sb.Append(string.Format(fmt, vars));
    sb.Append(" Exception: ");
    sb.Append(exception.ToString());
    while (exception.InnerException != null)
    {
    sb.Append(" Inner exception: ");
    sb.Append(exception.InnerException.ToString());
    exception = exception.InnerException;
    }
    return sb.ToString();
    }
    }
    }




    سپس بعد از اجرای برنامه
    Output از منوی View ویژوال استودیو انتخاب کنبد و کوئریها رو ببیندیدش

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن کد های html تولید شده توسط کنترل GridView در سرور
    نوشته شده توسط mehran20_200 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1387, 11:00 صبح
  2. بدست آوردن مجموع تعداد رکوردهای چند جدول توسط یک دستور SQL
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 07:34 صبح
  3. استخراج دستورات از فایل تولید شده توسط sql profiler
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 11:32 صبح
  4. بدست آوردن نام فایل ocx استفاده شده توسط یک آبجکت (از طریق کدنویسی)
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •