نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

  1. #1

    نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

    با سلام
    من اسكريپت هاي موجود در تصور زير را نوشته ام ميخواهم بدانم هركدام ار فانكشنها چه موقع اجرا ميشوند چون وقتي كليد ثبت را ميزنم Alert مربوط به Btn_Sabt نمايش داده ميشود ولي وقتي كليد حذف را ميزنم اول َAlert كليد مربوط به Btn_Sabt نمايش داده ميشود سپس Alert مربوط به Btn_Hazf نمايش داده ميشود. من براي اينكه هركدام ار alertها با زدن كليد خودش نمايش داده شود چه تغييراتي را بايد انجام دهم .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

    اینو امتحان کنید، ببینید مشکلتون رفع میشه؟ :

    $("#Btn_Sabt").on("click", function () { .... Your Code..... });
    $("#Btn_Hazf").on("click", function () { .... Your Code..... });

  3. #3

    نقل قول: نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

    با تشكر
    كدهايي را كه فرموديد نوشتم ولي تاثيري نداشت. باز هم وقتي كليد حذف را ميزنم هردو پيغام ظاهر ميشود .

  4. #4

    نقل قول: نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

    من هیچ ایرادی در کدی که نوشته شده نمیبینم.
    متن کدهارو قرار بدید تا قابل تست باشه.

    شما می توانید با استفاده از debug در مرورگر مسیر برنامه رو تست کنید.

  5. #5

    نقل قول: نحوه اجراي اسكريپت هاي برنامه

    سلام. شاید درجاییکه آی دی ها رو مشخص کردید، ایرادی وجود داره. پیشنهاد می کنم مجدد چک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سورس برنامه اجرای اسکریپت های MySQL با VB6
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 00:31 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 18:47 عصر
  3. حرفه ای: نحوه اجرای کامپوننت های Native در دات نت
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 13:45 عصر
  4. سوال: موضوع: اجرای اسکریپت های perl روی لوکال
    نوشته شده توسط ali.ali در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1390, 22:35 عصر
  5. نحوه اجرای فایل های java
    نوشته شده توسط francosoft در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 09:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •