نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جاوا

  1. #1
    کاربر جدید آواتار baran joon
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    34
    پست
    7

    جاوا

    با سلام
    من میخواستم یک TextBox توی جاوا با نوشتن کد بذارم ولی TextBox کل صفحه رو میگیره چطور میتوانم سایزش رو تغییر بدم؟؟

    JTextField txt1=new JTextField();
    app.add(txt1)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: جاوا

    باید Layout رو تنظیم کنید. چندین نوع Layout به صورت پیشفرض وجود داره که وظیفه چیدمان درون صفحه رو دارن. ساده ترین چیدمان FlowLayout هست که تمام کامپوننت ها رو پشت سر هم از چپ به راست و از بالا به پایین میچینه. بسته به اندازه پنجره خودش تعداد و مکانشون رو تعیین میکنه. هر چند به درد برنامه کاربردی نمیخوره و برای تست فقط استفاده کنید تا کامپوننت ها روی هم نیفتن.
    در کانستراکتورتون بنویسید setLayout(new FlowLayout());
    برای سایر layout ها و نحوه چنششون مثل GridLayout, GroupLayout,... سرچ کنید

تاپیک های مشابه

  1. جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Fox-x در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:33 صبح
  2. پروژه های پیشنهادی برای جاوا
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 05:26 صبح
  3. سایت های معرفی نمونه کارهای انجام شده با جاوا
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 15:03 عصر
  4. یادگیری جاوا
    نوشته شده توسط در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 15 دی 1382, 07:52 صبح
  5. جاوا اسکریپت چیست؟!
    نوشته شده توسط nooshinlp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 13:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •