نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

  1. #1

    مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    سلام دوستان وقت بخیر
    من یک مشکل دارم توی کانکشن mysqli به صورت لوکال البته.وقتی mysql کانکشن میزنم ارتباط برقرار میشه .ولی وقتی mysqli میذارم نه کانکشن برقرار میشه نه چیز دیگه ای کار میکنه.اول فکر کردم مشکل از xampp هست اون رو پاک کردم wampp نصب کردم بازم همون بود.توی ext فولدر php رو هم چک کردم php_mysqli.dll هم فعال هست و سیمی کالون نداره و توی خود phpadmin هم نوشته که mysqli ساپرت میکنه ولی هیچ کدوم از دستورات با mysqliکار نمیکنه.
    این اررور رو میده.اصلا فانکشن msqli رو پیدا نمیکنه
    Fatal error: Call to undefined function mysqli_connect() in E:\PHP\PHP_86\databases.php on line 7
    بجای دستور بالا دستور زیر رو هم زدم ولی باز کار نکرده
    $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $db_name);

    Fatal error: Class 'mysqli' not found in E:\PHP\\databases.php on line
    8
    لاین 8 همین کد بالاست

    یک نکته رو هم بگم من پورت آپاچی رو برای اینکه اجرا بشه کردم 8080.با پورت 80 استارت نمیشد کردمش 8080 تا استارت بشه.

    ممنون از راهنمایی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    وقتی سمی کالن رو برداشتی xampp ریستارت کردی یا نه ؟!

    این مبزن ببین چی میگه
    <?phpecho phpinfo();?>

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    وقتی سمی کالن رو برداشتی xampp ریستارت کردی یا نه ؟!

    این مبزن ببین چی میگه
    <?phpecho phpinfo();?>

    بله از ریستارت گذشته
    این نسخه هارو من نصب کردم پاک کردم تست کردم نشد که نشد
    XAMPP.v5.6.24
    XAMPP.7.1.7
    WampServer.v3.0.6.x64
    EasyPHP-Devserver-17.0-setup


    خب این کد
    echo phpinfo(); که شما گفتین همون اطلاعات php رو میاره.کدوم قسمتش رو مد نظرتون هست که من ببینم بگم بهتون


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    ببین mysqli کار میکنه یا نه توی این صفحه بایست تنظیماتش نمایش داده بشه.

    mysqli

    MysqlI Support enabled
    Client API library version 5.5.55
    Active Persistent Links 0
    Inactive Persistent Links 0
    Active Links 0
    Client API header version 5.5.54
    MYSQLI_SOCKET /var/run/mysqld/mysqld.sock

    Directive Local Value Master Value
    mysqli.allow_local_infile On On
    mysqli.allow_persistent On On
    mysqli.default_host no value no value
    mysqli.default_port 3306 3306
    mysqli.default_pw no value no value
    mysqli.default_socket /var/run/mysqld/mysqld.sock /var/run/mysqld/mysqld.sock
    mysqli.default_user no value no value
    mysqli.max_links Unlimited Unlimited
    mysqli.max_persistent Unlimited Unlimited
    mysqli.reconnect Off Off

    یه همچین چیزی ...

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    جالبه تا حالا به این دقت نکرده بودم.اصلا mysqli رو نداره!!!!!!
    فقط mysql و mysqlnd رو داره.
    چطور میتونه این اتفاق بیوفته در صورتی که توی php.ini توی حالت کامنت نیست و فعال هست
    الان دارم با easyphp کار میکنم توی قسمت webserver زده mysqli رو.
    4.jpg

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

    ممنون از همه دوستان که کمک کردن.مشکلم حل شد.یعنی میشه گفت اصلا مشکلی نبوده.
    یکی از دوستان خوب بنده اومده بود برا من یک نرم افزار php xdebog یک چی تو همین اسما بود نصب کرده بود که گویا اون هم مثل همین سرورها هست برای اجرای فایل های php.فایل های من با اون اجرا میشد.من یکدفعه متوجه شدم که اون رو پاک کردم دیدم درست شد.الان نزدیک 5 روز هست اسکول شدم.من چون تازه php رو هم شروع کردم یکی از دوستان زحمت این برنامه رو کشیده بود که بعد من خودم اومدم xampp و این چیزارو نصب کردم دیگه در جریان این برنامه نبودم که تا الان یکدفعه میخواستم یک برنامه رو پاک کنم این رو هم دیدم پاک کردم درست شد.به هر حال از کمک دوستان ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط با mysql که در سایت خودم وجود دارد
    نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 28 آذر 1393, 09:51 صبح
  2. مشکل در ارتباط با mysql
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 20:14 عصر
  3. مشکل در ارتباط با mysql
    نوشته شده توسط mostafazarei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 17:56 عصر
  4. آقا کمک کنید - مشکل در ارتباط با MYSQL
    نوشته شده توسط stealer2007 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 23:36 عصر
  5. مشکل در ارتباط با دیتا بیس سرور
    نوشته شده توسط Mona-Manochehry در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 08:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •