نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه تشخيص قطع ارتباط با پايگاه داده SQL Server

  1. #1

    Question نحوه تشخيص قطع ارتباط با پايگاه داده SQL Server

    سلام

    چه جوري ميشه فهميد ADOConnection ارتباطش با پايگاه داده SQL SERVER قطع شده يا نه ؟

    بعد اينكه فهميديم ارتباط قطع شده به چه روشي ميتونيم مانع نمايش پيغام خطاي عدم اتصال به پايگاه داده بشيم ؟

    در كل چه روشي وجود داره كه بشه قبل از ارسال يا دريافت اطلاعات از پايگاه داده SQL Server فهميد كه اگر ارتباط با سرور برقرار است اين ارسال يا دريافت صورت پذيرد در غير اينصورت به كاربر پيغامي داده شود كه متوجه شود ارتباط با پايگاه داده برقرار نيست !؟
    ( در برخي موارد ممكن است ارتباط با سرور يا رايانه اي كه پايگاه داده بر روي ان قرار دارد قطع شود و اين امر باعث نمايش پيغام خطاهاي متعدد براي كاربر ميشود كه بسيار آزار دهنده هست)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نحوه تشخيص قطع ارتباط با پايگاه داده SQL Server

    سلام
    اگر کارت با try .. except حل نشد از ApplicationEvents میتونی استفاده کنی (رویداد OnException)

    میتونی یک کانکشن مثل کانکشن اصلی داشته باشی (البته در یک Thread جداگانه) و اونجا هر چند ثانیه یک بار چک کنی که میتونه کانکت بشه یا نه؟ اگر Thread خطا داد یک پیام دلخواه نمایش بده

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن ارتباط با پایگاه داده sql server در برنامه
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 12:02 عصر
  2. ارتباط با پایگاه داده sql server در شبکه
    نوشته شده توسط adelinho در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 10:26 صبح
  3. حرفه ای: ارتباط با پایگاه داده SQL Server در ASP.NET (سی شارپ )
    نوشته شده توسط azv_2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 18:25 عصر
  4. قطع ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط pishi-pishi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 13:28 عصر
  5. سوال: خطا در ارتباط با پایگاه داده (SQL 2008)
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •