نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از oleDbConnection در خارج کلاس فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    استفاده از oleDbConnection در خارج کلاس فرم

    با استفاده از دستوراتی نظیر کد های زیر میتوانم با دیتابیس در ارتباط باشم.

    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    com.Connection = oleDbConnection1;
    com.CommandText = "";
    oleDbConnection1.Open();
    oleDbConnection1.Close();


    حالا همین دستورات را میخواهم در تابع کلاس دیگری تعریف کنم.مثلا به این شکل :

    public static void SetdbTurnFile(string day, int turn, bool firstinit)
    {
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    com.Connection = oleDbConnection1;
    com.CommandText = "";
    oleDbConnection1.Open();
    oleDbConnection1.Close();
    }

    مشکل من تعریف oleDbConnection1 است که در اینجا شناسایی نمی شود و این ارور را دارد:
    Error 1 The name 'oleDbConnection1' does not exist in the current context

    لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتوانم oleDbConnection1 را در تابع این کلاس به صورت قابل شناسایی در آورم و به این مقدار دسترسی داشته باشم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 30 تیر 1396 در 22:14 عصر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از oleDbConnection در خارج کلاس فرم

    oleDbConnection1 یک نمونه از کلاس OleDbConnection هست که باید یک نمونه ازش بسازید و استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از webrequest در پر کردن فرم های سایت
    نوشته شده توسط BraveMind در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 15:25 عصر
  2. سوال: استفاده از Findcontrol در یک کلاس-(فوری)
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 00:24 صبح
  3. استفاده از OleDbConnection در CLR و روبه رو شدن با خطا
    نوشته شده توسط Morad52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 03:31 صبح
  4. استفاده از Intellisense در خارج از محیط دات نت
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 23:14 عصر
  5. استفاده از SetTimer در خارج از محیط برنامه
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 00:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •